Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
Platform:
Steam
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
7 995 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Castlevania: Lords of Shadow - Az Ultimate Edition a Castlevania: Lords of Shadow teljes kiadása , a Castlevania mitológiájának sötét és élénk újragondolása. Napok vége van, és az istentelen hatalmak elkülönítik a Földet. A világ éghajlati szövetségét egy sötét és rosszindulatú erő fenyegette - az árnyék titokzatos urait. Ezen az összetört földön a halottak lelke nem válik békére, míg a gonosz lények káoszt és halált jelentenek az élőkön.

Gabriel Belmont tagja a Fény Testvériségének, a szent lovagok elit csoportjának, akik védik és védik az ártatlanokat a természetfeletti ellen. Szeretett feleségét brutálisan meggyilkolták a sötétség gonosz erői, és lelke az örökkévalóság csapdájába esett. Sem élő, sem halott nő nem ismeri fel a veszélyes szörnyű igazságot, és vezet Gabrielnek sorsához és remélhetőleg a világ megváltásához.

Álmodozás - DLC
álmodozás visszatér a játék éghajlati kastélyához, amikor Gabriel segítséget nyújt a nemrégiben meggyilkolt vámpírkirálynő kezének leánykorában. A letöltés három szakaszra terjed ki, és lélegzetelállító csavart kínál a játék feltérképezéséhez.

Feltámadás - DLC
feltámadás, amely maga következik a befejezett álomból, mind Gabriel, mind a Belmont klán sorsát megalázza. Gabrielnek harcolnia kell egy gonosz démonnal, amelyet csak az „Elfelejtett” néven hívnak, és megszakította ősi láncai.

Ezek az új DLC szintek lenyűgöző befejezést nyújtanak a KONAMI haláláról, árulásáról és megváltásáról szóló epikus meséjéhez - az „Elfelejtett” szándékával, hogy megsemmisítse az emberiséget, és csak Gabriel áll a célja és célja között ...
Főbb jellemzők
A MercurySteam - Climax Studios által kifejlesztett.
Játsszon a Castlevania: Lords of Shadow - Végső kiadás segítségével, és élvezze a teljes játékot, valamint az álmodozás és a feltámadás bónusz tartalmát!
Magas kaliberű hang a játék lenyűgöző szereplőiből, Gabriellel Robert Carlyle OBE ( Egyszerre , 28. héttel később , Trainspotting , A Teljes Monty és a Csillagkapu Univerzum ) és Sir Patrick Stewart ( X-Men , Star Trek: Next Generation ), mint a titokzatos Zobek. Natasha McElhone ( a másik Boleyn lány , Californication , a Truman Show ) és Jason Isaacs ( Black Hawk Down , A Patriot , Harry Potter sorozat) lekerekíti a tehetségeket.
Élvezze az újonnan hozzáadott játékfunkciókat, mint például a továbbfejlesztett nagyfelbontású grafika, a szilárd 60 képkocka másodpercenként (ajánlott specifikáció), az Integráció megvalósítása a Steam segítségével felhőmegtakarítással, valamint a Big Picture támogatás a Gamepad teljes vezérléséhez.
Az AMD olyan funkcióinak támogatása, mint például az Eyefinity technológia és a Crossfire ™, valamint az Nvidia SLI technológia támogatása.
A brazil-portugál nyelvi támogatás most már benne van.
Merüljön el az árnyék alternatív Lords of idővonalába, találkozzon a klasszikus karakterekkel és élvezze a tangenciális oldalsó történeteket. Fedezze fel Gabriel végső sorsát.
Legyőzze az akadályokat a Combat Cross többfunkciós fegyverével, és fejlesztse platformolási képességeit ebben a szétszórt kalandban. Húzza át a hasadékokat, másszon át a falakat, rabolja le a sziklákat, fogja meg és húzza el minden, ami az utadon fekszik!
Oldja meg az utazás során lerázó rejtvényeket, amelyek új elemeket nyitnak meg a siker esélyeinek javítása érdekében. Ne hagyjon kőt fordíthatatlanul, mivel soha nem tudhatja, mit találhat.
Titán csaták: Vegyél fel olyan behemót ellenségeket, amelyek mérete a teljes világkörnyezet méretének felel meg, és ahol speciális támadásokra és ravasz sebességre van szükség a haladáshoz.
Használjon másodlagos fegyvereket, mint a tőröket és a szent vizet, és kombinálja azokat világos és sötét mágia segítségével sok hatalmas támadáshoz, hogy szabadítsa fel ellenségeit. Kezelje varázslatait, mivel a hatalom áron jár!
Fedezze fel a gótikus romokat, sötét kastélyokat, öreg erdőket és a befagyott hulladékokat. Fedezze fel az egész világot, hogy számos útvonallal és rejtett titkos helyekkel kivizsgálhassa azokat az elemeket, amelyek segítenek Gabrielnek küldetésében.

Adatok
Megjelenés
2013.08.26
Régio
EUROPA
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI01617
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A:Windows XP - 3. szervizcsomag
processzor:2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo
Memória:1 GB RAM
Grafika:Közvetlen X9 kompatibilis videokártya 512 MB RAM
DirectX®:9.0
Merevlemez:15 GB HD-terület
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
További:Billentyűzet vagy Xinput kompatibilis Joypad az irányításhoz

AJÁNLOTT:
A:Windows 7 vagy újabb
processzor:Négymagos CPU
Memória:2 GB RAM
Grafika:Közvetlen X11 kompatibilis videokártya 1024 MB RAM-mal
DirectX®:11
Merevlemez:15 GB HD-terület
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
További:Billentyűzet vagy Xinput kompatibilis Joypad az irányításhoz
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu