Book of Demons

Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Book of Demons
Platform:
Steam - PC
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
525 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Book of Demons egy Hack & Slash Deck-építő hibrid, amelyben Ön dönt a küldetések hosszáról. Fegyverek helyett viselj mágikus kártyákat, és öld meg a sötétség seregeit a régi katedrális alatti pincékben. Mentsd el a rémületet sújtó papírlapot maga az Archdemon karmai közül!

Eljárásjogilag generált Dungeons
Roguelike Mode a rajongók az extrém kihívás
70+ különböző szörnyek, különböző jellemzőkkel és egyedi mechanika
Xbox és a Steam vezérlő támogatja
Dungeons & Streamers - Twitch és keverő integráció
Havi és minden idők ranglisták, 200+ teljesítmények

Book of Demons jelentése a Return 2 Games első részletét - eredeti középső című sorozat, amelyet a PC-játékok korai aranynapjai ihlette.
Kártyák és fedélzeti építés

Ez nem kártyajáték, de az elemek, a varázslatok és a készségek mind kártyaként vannak kifejezve. A stratégia abban rejlik, hogy a kezed az egyes helyzetekhez igazodik. A kártyák frissíthetők rúnával, és számos változatot találhat, különféle bónuszokkal. A legendák a leginkább epikusak, de nehezen megszerezhetők.
Testreszabott foglalkozások Flexiscope-val

A Démonok könyve tiszteli az idejét. A Flexiscope motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a játék bármilyen méretű munkamenetre felosztását. Még megtanulja a játék ütemét és megjósolja a következő ülés befejezésének idejét.
Egyedi mechanika

Az egyszerűsített mozgás- és harcmechanika az, ahol a Démonok könyve különbözik legjobban a többi hack & perjel játékból. Gyakran nincs elég idő kattintással eltávolítani az összes akadályt, például a szörnyeteg pajzsokat , az ellenséges varázslatokat , a méregeket vagy a kopott kártyákat , így az időzítés, a kártya kiválasztása és a végrehajtás sorrendje kritikus.
Hack & Slash a Paperverse világában

A Démonok könyve Paperverse- ben zajlik , egy olyan világban, amely teljes egészében egy pop-up könyv belsejében létezik.
Ez a jó és a rossz története a világ megmentéséről a végső ördögtől. Ismerősen hangzik? Az első Diablo játék sötét és komor légköre ihlette, a Book of Demons a hack & slash klasszikusok tribute részének paródiája.
A játékmenet kényelme

Számos Book of Demons funkciót a játék kényelmét szem előtt tartva terveztek. A látnivalók a képernyő tetején vannak jelölve, és feltárják őket, miután közelebb kerültek. Karaktere lábnyomokat hagy, amelyek felhasználhatók a visszatelepítés nyomon követésére vagy a már meglátogatott utak észlelésére a térkép megnyitása nélkül.
Kihívó játék

Átlagosan kb. 10 órát vesz igénybe a kampány egyetlen osztályon történő elvégzése, de egy karakter maximalizálása és a magasabb szintű Freeplay nehézségi szintek és küldetések elsajátítása sokkal hosszabb időt vesz igénybe. A Roguelike mód új szintű kihívást kínál a permadeath, korlátozott gyógyulás és még több akadály leküzdése érdekében.

Adatok
Megjelenés
2018.12.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Third Wire Productions
Cikkszám
DIGI01271
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10
Processzor: 1,7 GHz-es kétmagos vagy nagyobb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 512 MB DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1 GB szabad hely
Hangkártya: A DirectX 9.0c kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Vezérlő támogatás
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu