Battlefield 4 Premium Edition

Battlefield 4 Premium Edition

 

Korhatár:
18
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
5 194 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 4 ™ Premium Edition új térképeket, módokat és egyebeket kínál egy egyszerű csomagban. Teljesítsen kihívást jelentő feladatokat az új fegyverek kinyitásához. Hatalmas interaktív környezetben uralja a taktikai kihívásokat - bontsa le az ellenségeit árnyékoló épületeket, vezessen támadást egy ágyú hátuljáról, vagy tegyen egy kis C4-et hosszú utat. Hatalmas 64 fős csatákban használja fel erőforrásait, és játsszon az erejével, hogy megteremtse saját útját a győzelemhez.


Főbb jellemzők
 

 • Dinamikus csatatérek  - Az interaktív környezetek valós időben reagálnak a cselekedeteire, így taktikai előny érdekében hajótörést okozhat, vagy eláraszthatja az utcákat. Az ellenfelek nem fogják tudni, hogy mi üti őket.
   
 • Több jármű, több szabadság  - Irányítsd a harctéret több tucat járművel, a helikopterektől és a lopakodó repülőgépektől kezdve a löveghajókig és az ellégésig. Mindezt úgy tervezték, hogy előnyt teremtsen hatalmas, kaotikus térképeken.
   
 • Intenzív egyjátékos kampány  - Ha a nemzetközi feszültségek fokozódnak, ki kell ürítenie a kritikus amerikai VIP-eket Sanghajból, és harcolni kell az esélyek ellen, hogy hazajusson.


  A Premium Edition a következőket tartalmazza:
 • Mind az 5 bővítőcsomag  - 20 új térkép, 48 exkluzív hozzárendelés, új módok és még sok más.
   
 • Exkluzív testreszabási lehetőségek  - Szerezd meg magad a legújabb kamillákkal, festékekkel, emblémákkal és kutyacímkékkel. Mind a négy harci szerep felszerelésével a kombinációk végtelenek.
   
 • Kiemelt pozíció a kiszolgáló várólistájában  - ugorjon a harcba a lehető leggyorsabban. Az elsőbbségi helyzet azt jelenti, hogy gyorsabban meg tudja kezdeni az ellenség megtörését.
   
 • 12 bónusz harci csomag  - Kezelje a fegyver mellékleteket, az XP fejlesztéseket és a testreszabásokat, amelyek csak a Premium tagok számára állnak rendelkezésre.
Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.10.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00967
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu