Windows Server Standard 2019

Windows Server Standard 2019
Platform:
PC
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
99 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A PROGRAMRÓL

A Windows Server az operációs rendszer, amely összeköti a helyszíni környezeteket az Azure szolgáltatásokkal, lehetővé téve a hibrid forgatókönyveket, amelyek maximalizálják a meglévő beruházásokat. Növelje a biztonságot és csökkentse az üzleti kockázatokat az operációs rendszerbe beépített többrétegű védelemmel. Fejlessze az adatközpont infrastruktúráját a nagyobb hatékonyság és méretarány elérése érdekében a Hyper konvergált infrastruktúrával. Lehetővé teszi a fejlesztőknek és az informatikai szakemberek számára, hogy felhőalapú alkalmazásokat hozzanak létre, és korszerűsítsék hagyományos alkalmazásaikat a konténerek és a mikrotermékek segítségével.

A Microsoft Server 2019 Standard az árak tekintetében mindhárom közül a középső szintű verzió. Ugyanakkor nagyon hasonlít a Windows Server legátfogóbb verziójához, a Datacenterhez.

Ez az innovatív szoftver könnyedén kezeli a felhőalapú feladatokat, így ideális a vállalkozások számára. A standard változat tökéletes fizikai vagy virtualizált környezetben. Ez azt jelenti, hogy a közepes és nagyvállalkozások többszöri hozzáféréssel rendelkeznek a szerverhez. A felhasználók olyan nagyszerű funkciókhoz férnek hozzá, mint a szerver virtualizáció, a webalkalmazás platformjai, a virtuális asztalok, a szerverkezelés és még sok más.

A Windows Server Standard Edition átfogó szerverplatformot kínál, amelyet könnyen telepíthet, kezelhet és használhat. Lehetővé teszi a vállalkozások számára a teljes tulajdonlási költségek (TCO) csökkentését. Részben a Microsoft által gyártott külső hardver- és szoftverpartnerek támogatásának köszönhetően a Windows Server segít a felhasználóknak elérni a szerver-befektetések legnagyobb megtérülését.

A kis szervezetek és részlegek számára tervezett Windows Server Standard Edition intelligens fájl- és nyomtatómegosztást, biztonságos internetkapcsolatot, központosított asztali alkalmazások telepítését és webes megoldásokat kínál, amelyek összekapcsolják az alkalmazottakat, a partnereket és az ügyfeleket. A Windows Server Standard Edition magas szintű megbízhatóságot, méretezhetőséget és biztonságot nyújt.

Fokozott biztonság
A Standard verzió réteges biztonsággal van telepítve, hogy segítsen blokkolni a szerver támadásait és a rendszer megsértését. Védi a felhőt azáltal, hogy olyan gyanús tevékenységeket észlel, amelyekben csak megbízható szoftverek futhatnak az eszközőrrel.
A Control Flow Guard védi a külső és belső memória támadásait. A többrétegű rendszer segít megvédeni az adatok integritását.

Hatékony adatközpont
A Server Standard 2019 fő jellemzője a sebesség és a rugalmasság a hatékony adatközponttal. Az operációs rendszer alkalmazkodik az Ön igényeihez, miközben alacsonyabb költségekkel jár a számítástechnika, tárolás és hálózatépítés számos funkciója miatt.

A hálózati vezérlő rétegeket a hardverről a szoftverre automatikusan átviheti, a kapcsolók beállítása nélkül. Erős tárolóval és erős szerver operációs rendszerrel rendelkezik, amely szoftver által meghatározott tárolási képességekkel rendelkezik.

Felhőalapú alkalmazások
A normál verzió több felhőalapú alkalmazással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a meglévő alkalmazások biztonságos futtatását a Windows Server 2019 rendszeren anélkül, hogy változtatni kellene rajta. A meglévő alkalmazásokat áthelyezheti a DevOps környezetbe anélkül, hogy látná a változás hatásait. Ha különböző alkalmazások használatára van szükség, a kiszolgáló lehetővé teszi felhőalapú és hibrid alkalmazások készítését.

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
DIGISZ05001
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu