Windows Server Datacenter 2019

Windows Server Datacenter 2019
Platform:
PC
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
99 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A PROGRAMRÓL

A Windows Server 2019 Datacenter a szoftver legátfogóbb verziója, amely minden funkciót egyetlen csomagban kínál. Ez a verzió tartalmazza az összes olyan eszközt és infrastruktúrát, amelyre szükség van egy felhőalapú, valamint helyi, kiszolgáló biztonságos és optimalizált felépítéséhez.

Mindent egyben
A vonal legerősebb és legátfogóbb verziójaként a Windows Server 2019 Datacenter természetesen magában hordozza az összes olyan meglévő funkciót, amelyet a Standard felhasználók élveznek, és még sok más utolsó simítással.

A legalapvetőbb különbség a rendszerben engedélyezett konténerek számában rejlik. Míg a Standard verzió csak 2 tárolót kínál, a Datacenter verzióra nincs korlátozás, ezért elméletileg annyi tárolót használhat, amennyit csak akar, mindaddig, amíg a hardver támogatja.

A jobb biztonság A
biztonság a Windows Server 2019 legfényesebb reflektorfényei közé tartozik, de a Datacenter az árnyékolt virtuális gépek funkcióval előrelépést jelent. Ez a bizonyos biztonsági protokoll megvédi az összes Hyper-V virtuális gépet az illetéktelen hozzáféréstől vagy a külső forrásoktól való manipulációtól, erős virtuális falat adva a szerveréhez.

Nincs tárolási korlát
Ha a tárolási funkciók korlátozása a Standard verzióban felidegesíti az idegeit, akkor a Datacenter minden bizonnyal eloszlatja ezt a bosszúságot. Nincs tárolási korlát olyan funkciók számára, mint a Storage Spaces Direct vagy a Storage Replica, amely lehetővé teszi a rendszer maximális módosítását.

Végül a Datacenter felajánlja a hálózatok halmozásának lehetőségét, ami olyan funkció, amely biztosan előnyt biztosít számára a Standard verzióval szemben.

Összefoglalva: a Datacenter egy nagyszerű vállalkozás nagyszerű változata, amelynek középpontjában a felhő-natív tároló rendszerek állnak. A szoftverhez tartozó funkciók kifizetődővé teszik befektetését.

 

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
DIGISZ03001
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu