The Sims 4: Realm of Magic

-4%
The Sims 4: Realm of Magic

 

Korhatár:
12
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
9 025 Ft
Akció: 8 640 Ft
Kezdete: 2021.05.16   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel egy természetfeletti világot, és sajátítsa el a varázslat művészetét a The Sims ™ 4 varázslat birodalmában. * Ez a vidéki város más városrészeknek tűnhet és érezhet, de ha a titkos portál fel van oldva, megkezdődik az igazi varázslat. Bájitalok, pálcák és még egy lebegő világ is elbűvöli majd Sim-jét, de vigyázzon a rosszul elvarázsolt varázslatokra! Tanulja meg a varázslat mesterségét, hívjon meg ismerősöket a védelem érdekében, és merüljön el ebben a varázslatos birodalomban. 

FŐBB JELLEMZŐK

Fedezze fel a környéket  - Irreális világ vár a simére, és amikor a titkos portálra botlik, minden lépésnél misztikus felfedezések vannak. Kapcsolatba léphet ismerőseivel, varázsolhat a körülötted lévő Simsre, és főzhet bájitalt barátainak és ellenségeinek. 

Tanulja meg a kézművességet - Tanulmányozd a klasszikus tanításokat, vedd fel varázslatos szakértőket, hogy képezzék a simeidet, és egy küldetés elvégzésével válj varázsigévé. Gyűjtsön és varázsoljon, hogy a simek harcoljanak, ételt varázsoljanak, vagy akár másokat is tárgyakká varázsoljanak. Készítsen iható italokat, hogy a simek szerelmesek legyenek, eltávolítsák a nem kívánt átkokat, vagy örökké éljenek!

Ismerkedjen meg igazán  - egy éteri ismerős - vagy védő - segít abban, hogy a simjei azok a varázslók legyenek, akiknek szánták. Idézz meg egy sárkányt, tündért vagy ismerősöt, aki személyi őrként simád személyiségének a legjobban megfelel, és adj neki kreatív nevet.

Öltözködés a természetfeletti sikerhez - Legyen a varázslás szellemében a simednek megfelelő ruhákkal. Az over-the-top öltözet üstkész, míg a visszafogott együttes tökéletes az új varázslatok leadására. Gyűjtsön pálcákat és seprűket a megjelenés befejezéséhez, majd varázslatos tárgyakkal díszítse a szobákat.

Adatok
Műfaj
Kaland, Szimuláció
Megjelenés
2019.09.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI09797
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu