Stronghold Crusader HD

-10%
Stronghold Crusader HD
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
1 415 Ft
Akció: 1 280 Ft
Kezdete: 2021.02.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Utazás bátor harcosokról és félelmetes fegyverekről híres távoli arab földekre a Stronghold Crusader HD-ben. A legjobban eladott Stronghold, Crusader várva várt folytatása a keresztes hadjáratoktól kezdve történelmi csatákba sodor téged lenyűgöző AI-ellenfelekkel, új egységekkel, 4 történelmi kampánnyal és több mint 100 egyedülálló harci küldetéssel.Élje át a történelmi keresztes hadjáratokat Oroszlánszívű Richard és Szaladin, Szíria szultánjaként. Vezessen egy határozott keresztes csoportot, amelyet évszázadok óta tartó barbár háborúskodás kovácsol, a sivatagi meleg köd közepette, majd a hatalmas Szaladinként harcoljon a szabadságáért.

A Stronghold Crusader HD számos olyan kampányt tartalmaz, amelyek dokumentálják az első, a második és a harmadik keresztes hadjáratot, valamint az egyes keresztes államokban kialakult konfliktusokat. Olyan csaták szerepelnek, mint Nicea, Heraclea, Antiochia ostroma, Krak des Chevaliers és Jeruzsálem ostroma, valamint a Stronghold Warchest és a Stronghold Crusader Extreme keresztes ösvényei.Az új, nagy felbontású grafikával minden eddiginél jobban irányíthatja katonáit. Az új HD csatatéri nézet lehetővé teszi a kicsinyítést és a valós idejű lejátszást, a teljes térképet egy képernyőn. Haladjon előre a vár kapuján, miközben az ellenséget hátulról kísérje, színleljen vissza és vezesse ellenségét egy halálos csapdába, vagy csak dőljön hátra és nézze meg a pusztulást.

A Stronghold Crusader és a Stronghold Crusader Extreme egyaránt szerepel a Stronghold Crusader HD programban. Az Extreme pontosan úgy játszik, mint az eredeti Stronghold Crusader, csak néhány kiegészítéssel. Az egység sapkáját 1000-ről megdöbbentő 10 000 katonára növelték, speciális taktikai erők, például az Arrow Volley használhatók, és új épületek jelennek meg a Crusader Extreme csatározás mellett.Csatlakozzon négy keresztes hadjárathoz a keresztesek vagy a Szaladin csapataihoz.
Tervezze meg és építse meg sivatagi erődjét új ostrommotorokkal és várvédelemmel kiegészítve.
Küzdj át 100 egyedi harci küldetésen, amelyek mindegyike nagyobb kihívást jelent, mint az előző.
Parancsoljon új, egyedülálló képességekkel rendelkező egységekre, mint például a lopakodó Orgyilkos és fürge Lovasíjász.
Az új HD felbontások támogatásával egyetlen képernyőn tekintheti meg a teljes csatamezőt.
Játszd az eredeti játékot Windows XP, Vista, 7, 8 és 10 rendszereken, további kompatibilitással.

Adatok
Megjelenés
2002.07.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
FireFly Studios
Cikkszám
DIGI08966
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8/10 a legújabb szervizcsomagokkal
Processzor: Intel Pentium 4 1.6Ghz vagy azzal egyenértékű
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 64 MB DirectX 8.1 kompatibilis
DirectX: Verzió: 8.1
Tárhely: 850 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX 8.1 kompatibilis
Egyéb megjegyzések: A GameRanger szoftvert telepítik a mutiplayer partnerkeresés támogatására
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu