Spore

-12%
Spore

 

Korhatár:
12
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
3 225 Ft
Akció: 2 845 Ft
Kezdete: 2021.05.16   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL
 

Fejlessze teremtményét egyetlen sejtjétől kezdve a galaktikus Istenig saját alkotásainak univerzumában.

Játszd végig Spore öt evolúciós szakaszát : sejt, teremtmény, törzs, civilizáció és tér. Minden szakasznak megvan a maga egyedi stílusa, kihívásai és céljai. Játszhatsz, ahogy választasz ?? kezdje a sejtben, és tápláljon egy fajt az alázatos tidepool organizmustól az intergalaktikus utazóig, vagy ugorjon egyenesen, és építsen törzseket vagy civilizációkat új bolygókra. Amit a mindenségeddel csinálsz, rajtad múlik.
A Spore számos hatékony, mégis könnyen használható létrehozási eszközt kínálígy létrehozhatja univerzumának minden aspektusát: lényeket, járműveket, épületeket és még csillaghajókat is. Míg a Spore egyjátékos játék, alkotásait automatikusan megosztják más játékosokkal, korlátlan számú világot kínálva felfedezésre és játékra.

Jellemzők

  • Hozza létre az univerzumát a mikroszkóppól a makrokozmoszig ?? Az árapály-medence amőbáitól a virágzó civilizációkon át az intergalaktikus csillaghajókig minden a te kezedben van.
  • Fejlessze teremtményét öt szakaszon keresztül ?? Ez a legnagyobb mulatság túlélése, amikor a választásod generációkon át visszhangzik, és végül eldönti civilizációd sorsát.
  • Fedezze fel a többi játékos galaxisát ?? Lényed uralkodni fog az univerzumban, vagy szeretett bolygódat robbantja szét egy felsőbbrendű idegen faj?
  • MEGOSZTÁS a világgal ?? Minden, amit készít, megosztva van más játékosokkal és fordítva, rengeteg menő lényt biztosítva a találkozáshoz és a hűvös helyekhez.
Adatok
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2008.09.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI08586
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu