Microsoft Visual Studio Professional 2019 (C5E-01380)

-18%
ÚJ
Microsoft Visual Studio Professional 2019 (C5E-01380)
Felhasználók/gépek száma:
1 db
Platform:
PC
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
29 990 Ft
Akció: 24 490 Ft
Kezdete: 2020.12.29   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A PROGRAMRÓL

Gyorsabban készítsen intelligensebb alkalmazásokat
Az új funkciók, például az élő függőség-érvényesítés, segítenek a DevOps fejlesztési folyamatának korábbi szakaszában. Ezenkívül a népszerű funkciók, például a kódnavigáció, az IntelliSense, a refaktorálás és a kódjavítások továbbfejlesztése időt és energiát takarít meg, nyelvtől és platformtól függetlenül.

Minőségi mobilalkalmazások szállítása
A Xamarin fejlett hibakeresési, profilalkotási eszközeivel és egységteszt-generáló funkcióival minden eddiginél gyorsabban és könnyebben készíthet, csatlakoztathat és hangolhat natív mobilalkalmazásokat Androidra, iOS-re és Windows-ra. Dönthet úgy is, hogy mobilalkalmazásokat fejleszt az Apache Cordova segítségével, vagy C ++ platformokon átívelő könyvtárakat épít.

Hamarabb megtalálja és javítsa a hibákat
A teljes hibakeresési és tesztelési tapasztalat tovább bővült, hogy segítsen a problémák mielőbbi megtalálásában és kezelésében. Az olyan funkciók, mint a Live Unit Testing, a Exception Helpers és a Run to Click szigorítják a DevOps ciklust a regressziós kockázatok csökkentésével és az új hibák azonnal kiváltó okának feltárásával.

Teljesítményre optimalizált
A Visual Studio rengeteg teljesítménynövelést tartalmaz a mindennap használt alapvető funkciókhoz. Szintén észrevehetően gyorsabb indítási időt, alacsonyabb memóriaterületet és nagyobb reagálóképességet fog elérni a fejlesztés teljes életciklusán keresztül.

Integráció a felhővel
A beépített eszközök átfogó integrációt biztosítanak az összes .NET Core, Azure alkalmazással, szolgáltatással, Docker tárolóval és egyebekkel. A tapasztalat annyira zökkenőmentes, hogy úgy érzi, mintha az Azure adatközpont belsejéből dolgozna.

Képzéshez való hozzáférés
Élvezze a felső partnerek képzéséhez való kiegészítő hozzáférését, beleértve a Pluralsight és az Opsgility vállalati és professzionális ügyfelek számára.

Hozzáférés a szoftverlicencekhez
Bizonyos partnerektől - például a Parallels és a SyncFusion - is hozzáférhet szoftverlicencekhez.

Szintbe emelni a nyelvet
A Visual Studio továbbra is befektet a legújabb programozási nyelvek támogatásába. Akár C #, Visual Basic, C ++, TypeScript, F #, akár harmadik féltől származó nyelvekkel dolgozik, mint például a JavaScript, első osztályú funkciót támogat a teljes fejlesztési élményben.

Adatok
Kategória
Fejlesztői eszközök
Megjelenés
2019
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
C5E-01380
Státusz
ÚJ    
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu