Microsoft Project Professional 2019 (H30-05756)

-25%
ÚJ
Microsoft Project Professional 2019 (H30-05756)
Felhasználók/gépek száma:
1 db
Platform:
PC
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
19 990 Ft
Akció: 14 990 Ft
Kezdete: 2021.01.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A PROGRAMRÓL

Nem kompatibilis az Apple eszközökkel, és az Office 365-tel.

A Microsoft Project 2019 Professional a projektmenedzsment és a hatékonyság következő szintjére vezet. Bármi legyen is a vállalkozás mérete, nincs jobb módja annak kezelésére, mint a Microsoft Project 2019 alkalmazásával.
Együttműködés másokkal a nyertes projektek egyszerű elindításához és megvalósításához. Tartalmazza a Project Standard összes funkcióját, valamint az együttműködési eszközöket, az erőforrás-menedzsmentet, a SharePoint-feladatok szinkronizálását, az ütemtervek beküldését és egyebeket.

Gyors indítás
Az Első lépések képernyő bemutatja az alapvető képességeket, például a feladatok összekapcsolását és az idővonal létrehozását, hogy elősegítse a gyors sebességet.

A kategóriában legjobb sablonok
Használja a sok előre elkészített sablont a Project Professional-en belül és az Office.com-on, hogy hozzáférhessen a kategóriájában legjobb projekttervekhez.

Intuitív keresés
Használja a Tell Me keresősávot - amely a legtöbb Office-termékhez tartozik - gyorsan megtalálja a Project hasznos funkcióit, így hatékonyabban dolgozhat.

Ismerős diagramok
A professzionális projektmenedzserek számára készült Project Professional ismerős eszközöket kínál, például a Gantt-diagramokat, amelyek segítségével könnyedén elkészítheti az ütemezéseket és csökkentheti a képzési időt.

Intelligens automatizálás
Az automatikus funkciókkal csökkentheti a hatékonyságot. Automatikusan töltse fel a kezdési és befejezési dátumokat a függőségek alapján, és használja a Feladatellenőrt a hatékonyabb feladat- és erőforrás-elrendezések azonosításához.

Több idővonal
A beépített több idősor segít az összetett ütemtervek vizuális megjelenítésében és a projekt minden aspektusának megértésében. Könnyen megoszthatja az idővonalakat olyan ismert Office-eszközökkel, mint a PowerPoint.

Intuitív alapvonalak
Az alapvonalakkal segítheti a döntéshozókat a tényleges előrehaladás nyomon követésében és összehasonlításában az eredeti projekttervvel.

Vizualizált kapcsolatok
A Gantt-diagramokban a feladatútvonal kiemelése segít megérteni a feladatok közötti kapcsolatot és meghatározni, melyek a legfontosabbak a projekt sikere szempontjából.

Mi van, ha tervezés
Állítsa a feladatokat „inaktív” értékre, és futtassa a „mi lenne, ha” szcenáriókat, hogy meghatározza a legjobban illeszkedő feladatokat a teljes projektterv újbóli létrehozása nélkül.

Szinkronizált feladatlisták
A feladatlista szinkronizálásával a csapattagok frissíthetik a hozzárendeléseket a SharePointban, és az adatok megjelennek a Project Professional alkalmazásban.

Összevont nézet
Konszolidálja az összes lehetséges projekterőforrást egyetlen nézetben, hogy az erőforrás-menedzserek összehasonlíthassák az erőforrásokat a szabványosított adatok között, hogy a legjobban illeszkedő csapatokat hozzanak létre.

Optimalizált erőforrások
A Csapat Tervező segít azonosítani és megoldani az erőforrásokkal kapcsolatos esetleges problémákat, amelyek befolyásolhatják az ütemtervet.

Skype for Business
Az olyan integrált kommunikációs eszközök, mint a Skype for Business, megkönnyítik a projekten belüli hang-, video- vagy csevegési együttműködést, így nincs szükség az alkalmazások közötti váltásra.

Csatlakozott alkalmazások
Könnyedén másolhat információkat a Projectből, és illessze be ismerős Office-alkalmazásokba, például a PowerPoint és a Word. A OneDrive for Business pedig praktikus tárhelyet biztosít a projekttermékek számára.

Együttműködő munkaterületek
Hozzon létre egy dedikált projektoldalt az információk - az állapotfrissítések, a beszélgetések és a projekt ütemterveinek - megosztásához, így a csapattagok tájékozódhatnak.

Project Online Premium és Project Server szinkronizálás
A Project Professional 2016 ütemezésének szinkronizálása a Project Online Premium és a Project Server 2016 programokkal.

Projektjelentések
Az erőteljes beépített jelentések, például a leégés és az erőforrás-áttekintés segíthetnek betekintést nyerni, információkat továbbítani az érdekelt felekkel és eredményeket elérni.

Office-bővítmények
Látogasson el az új Office Store-ba, és szerezzen olyan Office-bővítményeket, amelyek kibővítik a Project funkcióit az egyedi üzleti és projektproblémák megoldására.

Adatok
Kategória
Project
Megjelenés
2019
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
H30-05756
Státusz
ÚJ    
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu