Grand Theft Auto V GTA 5 - Premium Online Edition

-17%
Grand Theft Auto V GTA 5 - Premium Online Edition

 

Korhatár:
18
Platform:
Rockstar Social Club (PC)
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
6 990 Ft
Akció: 5 830 Ft
Kezdete: 2021.01.25   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Tartalmazza:  
 Grand Theft Auto V, The Doomsday Heist DLC, Gunrunning DLC, Smuggler's Run DLC, Criminal Enterprise Starter Pack DLC, Bikers DLC

A Grand Theft Auto V  for PC teljes mértékben kihasználja a PC erejét, és átfogó fejlesztéseket nyújt, beleértve a megnövelt felbontást és a grafikus részletességet, a sűrűbb forgalmat, a nagyobb húzási távolságokat, a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát, az új vadvilágot, valamint a fejlett időjárási és káros hatásokat. a végső nyitott világ tapasztalata.

A PC-re szánt Grand Theft Auto V a vadonatúj First Person Mode módot kínálja, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen új módon fedezzék fel Los Santos és Blaine County hihetetlenül részletes világát mind a Story módban, mind a Grand Theft Auto Online-ban.

Los Santos: szétszórt, napsütötte metropolisz, tele önsegítő gurukkal, csillagokkal és elhalványuló hírességekkel, akik egykor a nyugati világ irigykedtek, és most a gazdasági bizonytalanság és az olcsó reality TV korszakában próbálnak talpon maradni. A zűrzavar közepette három nagyon különböző bűnöző mindent kockáztat egy merész és veszélyes lökéssorozatban, amely életre keltheti őket.

A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition tartalmazza a teljes The Grand Theft Auto V történetélményt, a Grand Theft Auto Online folyamatosan fejlődő világát, valamint az összes létező játékfrissítést és tartalmat, beleértve a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler's Run, a Bikers és még sok minden mást. több.

Megkapja a Criminal Enterprise Starter Pack csomagot is, amely az új GTA Online-játékosok leggyorsabb módja a legizgalmasabb és legnépszerűbb tartalommal, valamint a GTA Online-ban elkölthető 1 000 000 dolláros bónusz készpénz indításával - több mint 10 000 000 GTA értékű.

Jellemzők

  • Los Santos és Blaine megye  - Az eddigi legnagyobb nyitott világ  Grand Theft Auto  címmel, rendkívül változatos kulturális és földrajzi területeken - a Grand Theft Auto V teljes világa  a játék kezdetétől nyitva áll, hogy felfedezhesse. Los Santos nagyobb metropoliszába és Blaine megye vidékére látogatók elhalványult hírességekkel, parti emberekkel, túrázókkal, motorosokkal és minden más, színes lakosokkal találkozhatnak. A hegyek tetejétől, Los Santos utcáin át az óceánfenék mélyéig mindenhova bejárhat.
  • Michael, Franklin és Trevor  - Három játszható főszereplő - Michael, Franklin és Trevor a város különböző részein élhetnek, megvannak a maguk problémái, attitűdjei, életmódja, vágyai és céljaik - de tudják, hogyan kell együttműködni. Mindegyiküknek megvannak a maga egyedi készségei, amelyeket asztalra kell hozniuk, amikor ideje elvégezni a munkát.
  • Heists  - A kicsi bűncselekmények, a nyüzsgés és az autólopások csak Los Santosban juthatnak el eddig. A nagy pontszám érdekében Michael, Franklin és Trevor együtt dolgoznak a nagy Heists - nagy, több részből álló küldetések esetén, amelyek gondos előkészítést, toborzást és pontos (és gyakran robbanékony) végrehajtást igényelnek. Cash a GTAV-ban a király,  és bár rengeteg módja lesz annak megszerzésére és elköltésére - a nagy összegeket a  heisták jelentik.
  • „Rekreációs” tevékenység  - A Grand Theft Auto V nyitott világa   nemcsak hatalmas méretű, hanem minden eddiginél többet kínál bejutáshoz. Kikapcsolódásképpen játsszon egy kis golfozást vagy teniszt, zenéljen jógával vagy keresse fel a vidéket. Adrenalin fejekért ejtőernyővel a város felett, vagy testre szabhatja a gepárdját, és vigye az utcára, hogy pénzért versenyezzen balekokkal. Vagy kereshet készpénzt a régimódi módon, azzal, hogy elveszi - akár az italboltok letépésével, akár olyan vállalkozások vásárlásával és átvállalásával, amelyek osztalékot fognak szerezni. Sőt, ha a saját vállalkozását sétálgatja, találkozhat Los Santos egyik furcsaságával vagy csillaggal, és olyan vad eseményen találhatja magát, amelyre soha nem számított.
Adatok
Műfaj
Akció, kaland
Megjelenés
2015.04.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Rockstar Games
Cikkszám
DIGIROCK00001
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu