Cities in Motion 2 - Marvellous Monorails (DLC)

Cities in Motion 2 - Marvellous Monorails (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A csodálatos egysínű járművek egy teljesen új járműtípust kínálnak a Cities in Motion 2 számára. A monorail egy praktikus jármű a belső tér összeköttetéseihez, és legjobban kör alakban működik. A csomag öt különálló egysínű járművel büszkélkedhet, a lassú, de nagyon nagy Toyoka Cybria City-től a szupergyors, de meglehetősen nagy karbantartást igénylő Stern-Berger Mate-ig.

Egy teljesen új típusú szállítás! Az egysínű pályák nagyszerű választás a város különböző részeit összekötő útvonalak számára. Gyorsak és sok utasot vonzanak, és újdonságot adnak városának a megemelt sínekkel. Ha a metróvonal túl drága, de olyan járműre van szüksége, amelyet a forgalom nem befolyásol, akkor az egysínű vasút választja meg. Kör alakú vonalakat építhet a maximális hatékonyság érdekében, és próbálhatja meg mind az öt különböző egysínű járművet, hogy minden vonalhoz megtalálják a megfelelőt.

Ness Mono. A Ness Mono az utasok között egyértelmű kedvenc. Nagyon kényelmes lovagolni, és meglehetősen gyors is, így az emberek gyorsan és élvezetesen jutnak úticéljukra.
Hana-Bi Challenger. A Hana-Bi Challenger nagyon környezetbarát alacsony energiafogyasztással. Ugyancsak meglehetősen vonzó az utasok számára és elég erős, így kevesebb karbantartást igényel, mint a legtöbb járműnél.
Toyoka Cybria City. A Toyoka gyáraiból származó Cybria City nagyon megbízható, ha kissé lassú, és nem sok utas közül választhat. Hosszú utakon, sok megállóval, ez a csapata jó választás.
Capitol Palm. A Pálmát a Capitol gyárak gyártják. Ez egy gyors, megbízható jármű, de nem nagyon energiatakarékos. Sebességének köszönhetően kiváló a hosszabb utakon, néhány megállással.
Stern-Berger társ. Ha a kívánt sebességet használja, akkor a Stern-Berger társa választja! Annak ellenére, hogy a Mate kicsi, nagyon gyors és vonzó modern kialakításának köszönhetően.

Adatok
Megjelenés
2014.01.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01754
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Microsoft Windows XP / Vista / 7/8
Processzor: 2 GHz-es kétmagos
Memória: 3 GB RAM
Grafika: nVIDIA GeForce 8800, 512 MB RAM or ATI Radeon HD 3850, 512 MB RAM
DirectX: Verzió: 9.0
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Szélessávú internet kapcsolat


AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Microsoft Windows 7/8
Processzor: 3 GHz-es négymagos
Memória: 3 GB RAM
DirectX: Verzió: 9.0
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Szélessávú internet kapcsolat
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu