Cities In Motion - Design Dream (DLC)

Cities In Motion - Design Dream (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bővebben bemutatva, a világ néhány kedvenc városa várja a tervező állandó kezét, hogy kezelje szállítási igényeiket a Cities in Motion területén.
Figyelemmel kísérve az 1920 és 2020 közötti emberek változó igényeit, rajtad múlik, hogy mindent kezel a buszoktól, villamosoktól és metróvonattoktól kezdve - hogy maximalizálja a profitot, miközben az ingázók kellemesek.
Főbb jellemzők:
Villamos: Bergstrom Light - A Bergstrom gyár olyan járművekről ismert, amelyek még zord környezetben is kezelhetők, és a Bergstrom Light az egyik legfontosabb példa. Kényelmes bútorzatával és nagy ablakaival is nagyon vonzó az ügyfelek számára. Kiváló jármű a legtöbb városban, és rövid távolságokon is jól működik.
Helikopter: LI-8 - A LI-8-ot eredetileg katonai felhasználásra tervezték, de kiváló felépítése miatt hamarosan más célokra is adaptálták. Nagyon sok hely van az utasok számára, és szilárd felépítésű, az egyetlen hátránya a magas energiafogyasztás. Még mindig alacsony árat kell fizetni ennek a kiváló járműnek a használatáért.
Busz: Pavlov 677M - A Pavlov 677M gyors jármű, jó kapacitással. Erős motorral és kényelmes ülésekkel rendelkezik az utasok számára, valamint helyet biztosít a babakocsik és az álló utasok számára. A motor teljesítményének ellenére hajlamos a hibás működésre, ám a 677M alacsony gázfogyasztású és jó átlagos fordulatszámmal helyettesíti.
Metró: Galaxie Berliner - A Berliner, ahogy a neve is mutatja, kifejezetten a berlini U-Bahn rendszerhez készült. Nagyon erős, gyors és kiváló utaskapacitással rendelkezik. Jó választás a legtöbb intercity összeköttetéshez, ha sok utas használja a vonalat.
Metró: Ohm M1 - Az Ohm M1 nagy teljesítményű jármű, sok helyet foglal el az utasok számára. Karcsú és modern megjelenése vonzóvá teszi, miközben megtartja a jármű aerodinamikáját, és ezzel csökkenti az energiafogyasztást.

Adatok
Megjelenés
2012.02.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01733
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2 GHz Dual Core vagy gyorsabb
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez-terület: 2 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850 vagy jobb (integrált videokártyák nem támogatottak), 512 MB RAM, OpenGL 3.0
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu