Chernobyl Commando

Chernobyl Commando
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 630 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A terroristák háborút akarnak? Hadd legyen nekik!

26 évvel a csernobili atomerőműben bekövetkezett halálos baleset után, amely Európa felét radioaktív füstfelhőkbe borította, terroristák nagy csoportja vette át a területet, és megpróbálta ellopni az összes megmaradt radioaktív hulladékot - és felhasználni.

Az ukrán és az orosz erők minden tőlük telhetőt megütöttek, de az ellenség jól felkészült és a kis háború tovább dúlt. A legjobb Spec Ops ügynökök közül kettő önállóan költözik be, erősen megütve az ellenséget, mielőtt a zsákmánnyal elmenekülhetnek. Ez egy korszerűtlen, régi stílusú, fegyverrel lángoló és robbanást harsogó támadás ellenségek sokasága ellen. Bár néha a hadsereg segít, te többnyire egyedül vagy. Üsd meg őket erősen, ahol fáj, és legenda legyél a következő generációk számára!


Jellemzők:


- Legyen az egyik legjobb katona ma, szemben az ellenfelek sokaságával a csatatéren.
- Fedezze fel gondosan újjáépített Csernobil területét, és hajsza célpontjait a Közel-Kelet felé - miután néhányuknak sikerül elmenekülnie.
- Küzdelem erősen felfegyverzett ellenségekkel, kifinomult AI segítségével.
- Játsszon egy mesterséges intelligencia által vezérelt partner mellett, az orosz hadsereg és az amerikai tengerészgyalogosok is segítenek és segítenek rajtuk.
- Használjon összesen 4 különböző hatótávolságú puskát közeli harci fegyverekkel az ellenségei és a kiválasztott célpontok ellen.
- Tanulja meg a gravitáció és a szél előnyeinek felhasználását, mivel a játék valós golyó ballisztikát szimulál.
- Alkalmazkodjon sok kihívást jelentő feladathoz, miközben előrehalad a küldetései során.

Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.06.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Kiss
Cikkszám
DIGI01676
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu