Chamber of the Sci-Mutant Priestess

Chamber of the Sci-Mutant Priestess
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
420 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A távoli bolygón elhelyezkedő Sci-mutáns papnő kamrája a misztikus drámát és a humorot ötvözi a kifinomult ikon felülettel, így a játékosok könnyedén manőverezhetnek a játék elbűvölő terén.

Raven, egy tuner szerepet játssza, akinek a telepatikus képességei egyedülálló előnyt jelentenek az ellenség elleni harcban - a Protozorqs nevű mutánsok szörnyű versenyében.

Parancsold a nyolc tudományos hatalomra "ikonizálva" könnyedén, amikor próbálkozol a mutáns templom kamráin, keresve elrabolt barátnődet, miközben részt vesz egy öt megpróbáltatás agyelszívó tesztjén.

Animált és színes, a Sci-Mutáns Papnok kamrája óriási kihívást jelent a kezdő és a fantasztikus fantasztikus játék játékosai számára. Ne hagyja ki az első ilyen típusú pszionikus thrillert - a Draconian-tól!

Adatok
Megjelenés
2018.02.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
HPN Associates Limited
Cikkszám
DIGI01656
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Memória: 256 MB RAM
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu