Chainsaw Warrior

Chainsaw Warrior
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
410 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Games Workshop Chainsaw Warrior klasszikus körömcsípő játék egy erős ideges játékos számára! Ez 2032-es év, és a térbeli elvesztés újabb dimenziót nyitott a Manhattan szívében lévő régi önkormányzati épületek közepén. Bizarr és veszélyes lények elárasztódnak dimenziónkba, a pusztítás szándékával. Tevékenységeik mögött egy 'Darkness' néven ismert ellenőrző intelligencia áll, aki New York-ot vissza akarja húzni a láncba - teljesen megsemmisítve!

A légi csapások, a földi támadások és a tömegpusztító fegyverek mindegyike nem tudta megállítani a rajzó erõket túllépéstõl. Csak egy remény marad: egy árnyékos ex-különleges erők katonája, továbbfejlesztett harcra és csak „Láncfűrészharcos” néven ismert. A legújabb csúcstechnikai fegyverzettel felszerelve harcolnia kell a transzdimenziós földi nullához és le kell győznie a sötétséget. Nemcsak zombik, mutánsok, csapdák, káoszügynökök és más csavart lakók rajk vannak közte és a sötétség között, az idő az ellenség is! Alig egy óra van hátra, hogy megmentse New York-t, mielőtt örökre elszakadna a világunkból.

Elsőként szóló társasjátékként, 1987-ben jelent meg, és frissítették, lefordították és újratervezték a digitális generáció számára. A Chainsaw Warriorban csak az óra ellen és a gonosz dagályával szemben állsz szemben! Tudod érvényesülni, ha mindenki más kudarcot vallott? Csak 60 perce van New York megmentésére!

Adatok
Megjelenés
2013.09.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Auroch Digital
Cikkszám
DIGI01655
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3
Processzor: Intel 1,6 GHz-es processzor vagy azzal egyenértékű
Memória: 1 GB RAM
Tárhely: 300 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Kétmagos 2.0 vagy azzal egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 512 MB vagy annál nagyobb kártya.
Tárhely: 400 MB szabad hely

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu