Central Intelligence

Central Intelligence
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 770 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A központi intelligencia a stratégiai képességeid végső próbája. Ebben a CIA-stílusú misszióban három területen - propaganda, katonai és politikai - tevékenykedhetsz a kitűzött célok elérése érdekében.

Válassza óvatosan mozdulatait - beállíthat egy láncreakciót az eseményekre, amelyek visszarúghatnak. Az operációs színház hatalmas.

A kémkedés és a titkos műveletek stratégiai játékja, sok politikai behanggal. Ön a CIA vezetőjét játssza, amelyet Sao Madrigal szigetére küldtek, amely jelenleg diktatúra alatt áll. Ezt a diktatúrát a kínai kormány támogatja, és súlyosan veszélyezteti az Egyesült Államok érdekeit a térségben, tehát az Ön feladata a demokrácia visszatérésének megszervezése, bármilyen szükséges eszközzel.

A rendelkezésére áll CIA ügynökök sorozata, amely három ágba oszlik: politikai, propaganda és katonai. A játék célja azonban nem egy katonai felkelés megszervezése, hanem a sziget számos, egymással szemben álló csoportjának (mint például dühös diákok, gerillák, politikai pártok stb.) Támogatása és szervezése a diktatúra ellen (a beavatkozásuk ismerete nélkül vagy nélkülük). ) propaganda, megvesztegetés, elcsábítás, gyilkosság, zsarolás stb. révén

Adatok
Megjelenés
2018.04.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
HPN Associates Limited
Cikkszám
DIGI01652
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processzor: Pentium 4
Memória: 256 MB RAM
Grafika: Athlon 64 vagy újabb
Tárhely: 256 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu