Celestian Tales: Old North

Celestian Tales: Old North
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
775 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Celestian Tales: Az Old North egy frissítő ajánlat a klasszikus körökre osztott japán stílusú RPG-ra. Ha elragadja egy szándékolt személy vagy egy fiú / lány megtakarító világát, a klisét, a történet egy érett közönség számára készült, és megkérdőjelezi az ember csupasz erkölcsét. Megteszel valamit a túlélésért? Tartatlanul megvédi a hitét és a hitét? Vagy engedi magának, hogy apránként megsérüljön a nagyobb javak nevében?

A Celestian Tales 3 részsorozata első része, az Old North tele van buja kézzel festett környezettel, érzelmi portrékkal, emlékezetes karakterekkel és egy szétszórtan vonzó, morális történettel, amelyet hat főszereplő szemléltet. Az elvégzett tevékenységek és a behozott döntésekCelestian Tales: Az Old North átviszi a sorozat következő részletére.

Tapasztalja meg, milyen valóban hős felelőssége viseli a gyönyörűen kézzel rajzolt Old North-ban. Vessen egy szerepet a hat fiatal nemesek közül, megtanulva a lovagrend módját és segítsen az urat, akit szolgálsz. Amikor egy külső erő fenyegeti a földet, akkor a háború hullámainak elsöpörte magát, ahol a leghalálosabb ellenségek vannak a saját rangid között.

A turn-alapú harci rendszer sokféle karakter- és parti testreszabási lehetőséggel rendelkezik, a Celestian Tales lehetővé teszi, hogy a játékot a saját tempójában, saját stílusában játsszon. Írja be ennek az epikus három játékból álló sorozat első évtizedét, és nézd meg magad, mi választja el egymástól.
Jellemzők
Erkölcsi konfrontációk - A játékosok a játék során olyan helyzeteket mutatnak be, amelyek erkölcsi kérdésekkel és meggyőződésekkel kényszerítik a játékosokat.
Egyedi történet - A műfaji klipek elkerülésével a történet új megközelítést hoz az RPG történetmeséléséhez, lehetővé téve a játékosoknak, hogy érezzék karakterük cselekedetei súlyát.
Többszörös ívek - 6 választható karakter lehetővé teszi a játék 6 különféle szempontból való lejátszását. Játszd a játékot mind a 6 karakter között a teljes élmény érdekében.
Hagyományos RPG játék - A klasszikus JRPG-k ihlette egy kör-alapú RPG csatarendszerrel, a játékosok kialakíthatják a személyes harci stílusukat.
Gyönyörű művészet - A buja kézzel festett háttérkép és a környezet, részletes érzelmi karakterportrókkal és animált pixel-art karakterekkel teljes és teljes világélményt teremt.
Epikus zene - Olyan elsöprő eredmény, amely megragadja a történet ütemét és érzelmeit kibontakozása közben.
Még több a jövőben - A Old North egy tervezett játék-trilógia első epizódja, és ebben a játékban tett intézkedéseid befolyásolják a sorozat következő részét.

Adatok
Megjelenés
2015.07.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ekuator Games
Cikkszám
DIGI01649
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows® 7 és Windows® 8
Processzor: Intel Core i3 2,1 GHz vagy AMD egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Intel HD 4000
Hangkártya: DirectX9.0c kompatibilis hang
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu