Car Mechanic Simulator 2015

Car Mechanic Simulator 2015
Platform:
Steam
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Új autók, új szerszámok, új lehetőségek, további alkatrészek és még sok más móka a Car Mechanic Simulator következő verziójában! Vedd a csavarkulcsot!
Hozza létre és bontsa ki az automatikus javítási szolgáltatás birodalmát. A Car szerelő szimulátor 2015 elviszi a napi rutin mögött az autóműhelyben.
Vállalja az autószerelő szerepét és javítsa autóit ügyfelei számára. Töltsön el a megkeresett pénzt műhelyének bővítésére és készségeinek fejlesztésére. Vásároljon elhasználódott autókat, felújítsa őket és nyereséggel eladjon, vagy híres autógyűjtővé váljon. Ha jól kezeli vállalkozását, akkor biztosan sikerrel jár a piacon.


Autó javítás
A játék lényege. Ez a te dolgod. Ilyen módon kapsz pénzt. Így élsz ... Ok, talán nem is olyan fontos, egyébként ez a játék alapvető tevékenysége. Az ügyfél bejön, és titokzatosan azt mondja, hogy autója törött, de holnapra szüksége van rá. Az óra azonnal elindul.
Küldetési rendszer
A munkákat véletlenszerűen generálják, tehát meg kell választania, hogy melyik autóval fog dolgozni. Úgy tűnik, hogy egy ügyfélcsoport várja a műhely előtt a szerelőt ...
Ezen felül korlátozott mennyiségű munkát is vállalhat ugyanabban az időben, és mindegyikük időkorlátozott. Különböző nehézségi és bonyolultsági szintekkel, és természetesen különféle fizetési szintekkel itt a legfontosabb a bölcs kezelés.
Műhely menedzsment
Az egész napos kemény munka után itt az ideje számolni a készpénzt, majd körülnézni a vállalkozáson. Mit kell vásárolnom a teljesítmény javításához? Mi vonzana több ügyfelet? Mindig több plakátot vásárolhat a falon, de ez nem valami „nagy befektetés”, amelyet ilyen komoly vállalkozásnak neveznek, igaz?
Autó aukciók
A befektetésekről szólva. Van még esély arra, hogy még több pénzt keressen az autó aukciós házban. Válasszon okosan, vásároljon használt vagy régi autókat, és felújítsa azokat haszonszerzés céljából. Vagy ha Ön egy ilyen szüreti autó szerelmese, akkor saját gyűjteménye is lehet.
Autós modellek
Az autók teljesen leszerelhetők az autókeretre, lenyűgöző részletességgel. Minden autó több mint 200 interaktív alkatrészből áll, amelyek belsejét, egy karosszériát és az egész motort tartalmazzák.

Adatok
Megjelenés
2015.04.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
PlayWay
Cikkszám
DIGI01577
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3 / Vista / 7/8
Processzor: Core i3 3,1 GHz vagy AMD Phenom II X3 2,8 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 560 vagy Radeon HD6870 2 GB-os VRAM-tal
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 8 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows XP SP3 / Vista / 7/8
Processzor: Core i5-2300 / AMD Athlon X4 760K vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 670 vagy Radeon HD7970 2 GB VRAM-mal
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 8 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu