Call of Juarez: Bound in Blood (Steam)

Call of Juarez: Bound in Blood (Steam)
Platform:
Steam
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 375 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

AZ Öreg Nyugat, 1864. A család megmentése érdekében a McCall testvérek megölnek mindenkit, aki közöttük áll, és a legendás Juarez Aranyát. De amikor a pénz csábítása és a nők tesztelik a kötelékeiket, akkor az általuk megosztott vér vastagabb lesz-e, mint a víz?Légy Gunslinger - Használj egy sor fegyvert, a különféle revolverektől a nehéz kaliberű ágyúkig és géppuskáig. Minden pontos lövés növeli a koncentrációt, ami lehetővé teszi a halálos lövöldözős módok kiszabadítását, ha túllépik - és még a halálosabb módokat is szabadíthatja fel, amikor a testvérek együtt dolgoznak.

Testvérek a fegyverekben - Válasszák meg Ray vagy Thomas megtestesítését, mindegyik sajátos játékstílussal (közeli vagy hosszú távú), sajátos képességekkel (lasso, dinamit stb.) És halálos fegyverek arzenáljával (kettős fegyverek, nagy hatótávolságú karabély, stb.). Használd ki az erősségeiket, és túlélhetsz néhány elképzelhető heves harcot.

Magával ragadó nyugati élmény - Fedezze fel a példa nélküli mitikus Régi Nyugat hatalmas természeti tájait gyalog, lóháton, kocsikban és kenukban. Keresse meg az illegális törvényekkel teli ikonikus beállításokat. A McCall testvérek egy újszülött Apache-vezérigazgatóval, egy mohó mexikói banditával, egy bántalmazó ezredesvel szembesülnek - és ezek csak néhány a testvérek útjában álló aluljáró gazemberek közül.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2016 augusztusától a játék online funkciói már nem támogatottak. A Többjátékos / Co-op mód többé nem lesz elérhető.

Adatok
Megjelenés
2009.06.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
Cikkszám
DIGI01562
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
A: Windows® XP SP2 és SP3 / Windows Vista® (csak)
processzor: 3,2 GHz-es Intel® Pentium® 4 vagy 2,66 GHz-es Pentium D / AMD® Athlon ™ 64 3500+
Memória: 1024 MB RAM (2 GB ajánlott)
Grafika: 256 MB DirectX 10.0 / 9.0-kompatibilis videokártya Shader Model 3.0 vagy újabb verzióval (lásd a támogatott listát *)
DirectX®: 9.0c / 10.0 (mellékelve)
Merevlemez: 4 GB ingyenes
Hang: DirectX 9-kompatibilis hangkártya
Támogatott perifériák: Windows-kompatibilis billentyűzet, egér, játékvezérlők
Multiplayer: Szélessávú kapcsolat 128 kbps sebességgel felfelé vagy gyorsabban
* Támogatott videokártyák a kiadáskor
ATI RADEON X1650-1950 / HD 2400-2900 / 3650-3870 / 4650-4870 series
NVIDIA GeForce 6800 / 7600-7950 / 8600-8800 / GTX 260-280 series
Előfordulhat, hogy ezen kártyák laptop verziói működnek, de NEM támogatottak. Csak ezek a lapkakészletek futtatják ezt a játékot. A legfrissebb minimumkövetelmények listájáért kérjük, olvassa el a játék FAQ-ját a támogatási webhelyünkön: http://support.ubi.com .
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu