Call of Duty: WWII (DE)

Call of Duty: WWII (DE)
Korhatár:
17
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
17 470 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Call of Duty sok éven át a második világháborúban gyökerezett, bemutatva az összes legendás csatát és katonát, amely elősegítette a háború megvalósítását. De aztán úgy döntöttek, hogy eltávolodnak tőle, hogy modernebb és futurisztikusabb háborús történeteket meséljenek el. És most, ennyi idő után, a franchise visszatér a Call of Duty: WWII gyökereihez.

A Call of Duty visszatér a gyökerekhez a Call of Duty®: WWII - lélegzetelállító élmény, amely újradefiniálja a második világháborút egy új játékgeneráció számára. D-napon landoljon Normandiában, és folytassa a csatát Európában a történelem legmonumentálisabb háborújának ikonikus helyszínein keresztül. Tapasztalja meg a klasszikus Call of Duty harcot, a bajtársiasság kötelékeit és a világ zsarnokságba sodoró globális hatalom elleni háború megbocsáthatatlan jellegét.

A Call of Duty: A második világháború a végleges második világháborús élményt nyújtja három különböző játékmódban: Kampány, Többjátékos és Együttműködés. A lenyűgöző látványt nyújtó kampány a játékosokat az európai színházba szállítja, miközben egy teljesen új Call of Duty®-sztoriban vesznek részt az ikonikus második világháborús csaták során. A multiplayer visszatér a Call of Duty eredeti játékmenetéhez. Hiteles fegyverek és a hagyományos „futtatás és fegyver” akciók merítik el a világháború témájú helyszínek széles skáláját. Az Együttműködési mód új és eredeti történetet szabadít fel egy önálló játékélményben, tele váratlan, adrenalin-pumpáló pillanatokkal.

A DLC és a bárkivel való játék képessége miatt minden új csata saját tapasztalat, ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy visszatérjen oda, ahol a Call of Duty kezdődött!

Adatok
Műfaj
Erőszakos, Gore, Akció
Megjelenés
2017.11.02
Régio
EUROPA
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01557
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu