Call of Cthulhu (EU)

Call of Cthulhu (EU)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
2 657 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Call of Cthulhu, a hivatalos videojáték, amelyet Chaosium klasszikus toll- és papír-RPG-je ihletett, mélyen a kúszó őrület és a Lovecraft ikonikus univerzumába burkolt Öregistenek világába vezet.

1924. Pierce magánnyomozót küldik, hogy megvizsgálja a Hawkins család tragikus halálát az elszigetelt Darkwater-szigeten. Hamarosan Pierce összeesküvések, kultikusok és kozmikus borzalmak félelmetes világába kerül.

Semmi sem az, aminek látszik. A józanság rendszertelen ágyas, túl gyakran váltja a sötétben suttogás. Különös lények, furcsa tudomány és baljós kultuszok uralják a Cthulhu-mítoszokat, és szándékukban áll megvalósítani őrült sémáikat, hogy mindennek véget érjenek.

Az elméd szenvedni fog - a józan ész és a pszichózis között az érzékeid megzavarodnak, amíg nem kérdőjelezed meg a körülötted lévő minden valóságát. Ne bízz senkiben. A csillogó árnyak rejtik el a leselkedő alakokat ... és mindeközben a Nagy Álmodozó felkészül ébredésére.

Adatok
Műfaj
Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2018.10.30
Régio
EUROPA
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01475
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu