Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burnout Paradise: The Ultimate Box

 

Korhatár:
7
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 210 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Burnout Paradise: The Ultimate Boksz egy autóversenyzős játék, amit a Criterion Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2009 február 3-án.

A Paradise City a legnagyobb és legveszélyesebb környezettel rendelkezik a Burnout szériában. A masszív beállítások lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy felfedezzenek egy nyílt világot, miközben több száz mérföldnyi úton és föld alatti alagutakban versenyezhetnek, több mint 70 féle autóval. Haladj az utcákon eseményektől eseményekig és emeld ki azokat a pontokat, amelyek a Paradise City jogosítványodra kerülhetnek. Szerezd meg a „Burnout” licenszt a hirdetőtáblákon keresztül, vagy az ugratókon át.

A Burnout Paradise: The Ultimate Boksz az eredeti játék minden nagyszerű játékmenetét és módját tartalmazza, valamint külön PC-hez fejlesztett kiegészítőket is tartalmaz. Most már éjjel nappal versenyezhetsz az éjszaka/nappal ciklus változásának köszönhetően. Az Ultimate Boksz magában foglalja a motorkerékpárokat is egy teljesen új élmény kedvéért. Összesen 70 féle motoros kihívást tudsz teljesíteni. A kezdetektől 2 motor áll rendelkezésre, az FV1100 és a Nakumara Firehawk V4.

Még ha korábban játszottál is a Burnout Paradise-al, akkor is teljesen új élmények várnak majd.

Adatok
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2018.08.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01448
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu