Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burnout Paradise: The Ultimate Box
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
2 465 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Versenyjátékok esetén kevesen érvényesítik a Burnout franchise stílusát és sebességét. És most, a franchise egyik legnagyobb játéka éppen hatalmas lendületet kapott a tartalom és az öröm terén. Itt az Ultimate Box.

A Paradicsomváros az eddigi legnagyobb és legveszélyesebb helyszín a legtöbbet eladott Burnout sorozat számára, amely valójában mond valamit. A hatalmas beállítás egy nyitott világot kínál a játékosoknak, hogy felfedezzék őket, miközben járműveikkel több száz mérföldes utakon és földalatti folyosókon versenyeznek, és sokféle autó közül választhatnak. Sebesség az utcán eseményről eseményre, összegyűjtve azokat a pontokat, amelyeket a Paradise City vezetői engedélyébe mentett el. Nyerje el a „Burnout” licencet azáltal, hogy szétveri az óriásplakátokat, rámpákat ugrik és baleseteket okoz a továbbfejlesztett kárrendszerrel. A legjobb akarsz lenni? Be kell bizonyítania, hogy lehet.

Ami az Ultimate Box-ot annyira különlegessé teszi, az eredeti játék minden nagyszerű játékmenetét és módját, valamint a PC-hez kapcsolódó további fejlesztéseket tartalmazza. Most bármikor körbejárhatja Paradise City utcáit az új nappali / éjszakai időciklusokkal. Az Ultimate Box motorkerékpárokat is tartalmaz egy teljesen új izgalomhoz. 70 új motorkerékpár-specifikus kihívással az Ön részvételére. Induláskor két kerékpár áll rendelkezésre, beleértve az FV1100-at és a Nakamura Firehawk V4-et, további feloldható és letölthető túrákkal. Van egy dinamikus időjárási rendszer is, amely számos új körülményt tartalmaz. Tehát, ha a végső élményre vágyik, szerezze be az Ultimate Box-ot.

Adatok
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2009.03.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01447
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu