Bionic Commando

Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
1 435 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A klasszikus 1988-as Nintendo Entertainment System eredeti, valódi folytatása, a Bionic Commando a bionikusan továbbfejlesztett Nathan "RAD" Spencer visszatérését látja. Az idő nem volt kedves Spencerrel szemben: Öt évvel a császári hősies vereség után a kormány elárulta, hogy szolgálatot tett, bebörtönözte a nem elkövetett bűncselekmények miatt, és halálra ítélték.

Spencer kivégzésének napján a terroristák egy hatalmas kísérleti fegyvert robbantottak fel Ascension City-ben, intenzív földrengést szabadon engedve, amely a várost törmelékké változtatta, és elpusztította lakosságát. A romokban lévő terepen és a város légvédelmi hálózatán jelenleg egy hatalmas terrorista erő irányítása alatt áll, amelynek célja továbbra sem egyértelmű, és az FSA-nak csak egy lehetősége maradt - a vonalak mögötti támadás.

Ez a tökéletes munka egy Bionic Commando számára.

A Bionic Commando a 8 bites eredeti nagyon szeretett swing-and-shoot játékát lenyűgöző 3D-s környezetbe hozza, amely magasodó épületekre, függesztett utakra és egysínű pályákra, mély kanyonokra és puszta sziklafalakra irányul, amelyeket lengő, méretező, hegymászó és fal segítségével haladnak át. - járási technikák.
Főbb jellemzők:
A bionikus kar segítségével lélegzetelállító sebességgel mozoghat a magasodó felhőkarcolók között, rögzítheti a távoli tárgyakat, cipzárolhatja a függő gerendákat és válassza ki a saját útját a játék során
A vízszintes és függőleges környezetben mozgó játékmenet - 3D játék, amely valóban mindhárom dimenziót használja. Teljes multiplayer mód gazdag stat-követéssel annak ellenőrzésére, hogy valódi kommandós vagy alig magántulajdonos
Használja fel a bionikus kar és a következő generáció fizikájának erejét, ha reálisan hatalmas tárgyakat dob, ellenfelet dob, ellenfeleket emeli a levegőbe, vagy széttépi a tájat
Élesítsd fel magad különféle fegyverekkel, amelyek méltóak a Bionic Commando-ra
A főszerepben Mike Patton, a Faith No More volt énekesnője, Nathan Spencer hangja
A svéd GRIN stúdió fejlesztette ki a nagy elismeréssel rendelkező Ghost Recon: Advanced Warfighter sorozat fejlesztői számára
A Bionic Commando kihasználja a Steam Cloud előnyeit azáltal, hogy mentési játékát a felhőben tárolja. Egyszerűen vegye fel ott, ahol abbahagyta, amikor bármilyen számítógépen belép a Steam-fiókjába.

Azok a játékosok, akik mind a Bionic Commando, mind a Bionic Commando Rearmed birtokában vannak, a Bionic Commando három kinyitható eleméhez férhetnek hozzá, köztük a "Retro" Nathan "RAD" Spencer bőréhez, a Prototípus fegyverhez és a Repedés szintű titkos teremhez.

Adatok
Megjelenés
2009.05.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI01084
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Támogatott operációs rendszer:Windows® XP Service Pack 2 vagy Windows Vista® (a szervizcsomag opcionális)
processzor:Kétmagos processzor (Intel® Core ™ 2 Duo 2,4 GHz vagy AMD Athlon ™ X2 5200+ 2,6 GHz)
Memória:1,5 GB RAM
Grafika:DirectX®9.0c / Shader3.0 kompatibilis, VRAM 512 MB (NVIDIA® GeForce & reg 7800 sorozat vagy ATI Radeon ™ X1900)
Hang:DirectX®9.0c kompatibilis hangkártyák
DirectX®:DirectX®9.0c
Merevlemez:8,0 GB szabad hely
perifériák:Billentyűzet és Xbox 360 vezérlő támogatott
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu