Battlefield 5 (EN)

Battlefield 5 (EN)

 

Korhatár:
18
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a második világháborút, ahogy még soha nem látta egy hatalmas arzenállal, beleértve a fegyverek és járművek felzárkózását a Battlefield V háborús darabok 1. évében. Álljon ki a csatatéren a legnépszerűbb fegyver- és járműbőrrel, és testreszabhatja társaságát 2 Epic katona-felszereléssel.

A Battlefield ™ V 2. évi kiadása tartalmazza a Battlefield V alapjátékot és a játék első évében kiadott 37 Fejezet Jutalom elemet:
17 elsődleges fegyver
4 jármű
2 epikus katona ruhák
10 fegyverbőr
4 járműbőr

Jellemzők:
2. világháború, ahogy még soha nem látott - Vigye a harcot a háború váratlan, de döntő pillanataiba, mivel a csatatér visszatér oda, ahol az egész kezdődött.
64-lejátszós multiplayer az összes háború káoszában - Vezesse a társaságot egy teljesen multiplayer-játékban új tapasztalatokkal, például a hatalmas nagyműveleti módban. Vegyen részt olyan klasszikus módokban, mint a Conquest, vagy csoportosuljon barátaival a szövetkezeti Kombinált Fegyverekben.
A legmerülõbb csatatér mégis - Hadsereg a csatatéren egy új katona mozgókészlettel, erõdítményekkel és a pusztító mobil eszközökkel.
Play Untold War Stories - Tanú az emberi dráma ellen, a globális harc ellen az egyjátékos War Stories-ban. Síeljen le a norvég hegyekre, miközben harcol a nukleáris fegyverek szállítóvezetékeinek ellenőrzése érdekében, csatlakozzon a fronthoz a francia gyarmati csapatokkal, vagy észak-afrikai ellenséges vonalak mögött menjen el a súlyos testi sértés létrehozására elküldött misztériumokkal.
Háború hulláma - Induljon el egy olyan utazásra, ahol az új tartalom folyamatosan csökken, és Ön és társasága folyamatosan szállítja Önt és a Vállalatot a világ második világháborújának legfontosabb helyeire, ahol új csatatér és felszerelés vár.
Tűzvihar - Battle Royale, a Battlefield számára újraképzelve. Uralják a valaha elért legnagyobb csatatér térképet epikus fegyverekkel és harci járművekkel, amint egy halálos tűzgyűrű becsukódik. Botlás, harc és túlélés az utolsó állóságra válni.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.09.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00976
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu