Battlefield 4: Second Assault

Battlefield 4: Second Assault

 

Korhatár:
18
Platform:
Origin (PC)
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
8 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 4 egy első-személy nézetű lövöldözős játék, amit az EA DICE fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2013 október 29-én.

A Battlefield 4 egy műfaj-meghatározó blockbuster, ami olyan pillanatokból áll össze, amelyek elhomályosítják a vonalat a játék és a dicsőség között. A következő generációs Frostbite 3-nak hála a Battlefield 4 lenyűgözőbb és drámaibb élményt nyújt a többi játékhoz képest.

A Battlefieldben lebonthatjuk az épületeket, amik mögött az ellenség rejtőzik. A Battlefield megadja nekünk azt a szabadságot, amiről már régóta álmodtunk. Az epikus multiplayer mellett egy igen intenzív karakter vezérelt kampánnyal is vár minket a játék, ami az amerikai VIP célpontok kimenekítésével indul Shanghai-ban.

Csak a Battlefieldben vagyunk képesek megváltoztatni a tájat valós időben, egy olyan interaktív környezetben, amely reagál a cselekedeteinkre. Csak a Battlefield-ben találjuk meg a Frostbite 3 motor lenyűgöző erejét és tapasztalhatjuk meg a páratlan szintű háborút, amely az igazi szabadságot adja a játékélményedhez. Mindezt vízen, földön és levegőben egyaránt.

A Battlefield 4 Second Assault tartalma:

  • Operation Metro 2014 – Harcolj az ellenségekkel és a klausztrofóbia ellen a föld alatt Párizsban.
  • Caspian Border 2014 – A központi kommunikációs torony most egy kalapács, amely készen áll arra, hogy lesújtson az ellenségre. Használd ki.
  • Gulf of Oman 2014 – Minden normálisnak tűnik ezen a térképen, amíg a homokvihar meg nem érkezik.
  • Operation Firestorm 2014 – Hozd létre a poklot a földön, miközben megsérted a finomító vezetékét és elhozod ellenfeleidnek a lángok erejét.
  • 5 új fegyver
  • 10 új feladat
  • Capture the Flag mód
Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.10.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts Inc.
Cikkszám
DIGI00974
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu