Battlefield 1 (Ultimate Edition)

Battlefield 1 (Ultimate Edition)

 

Korhatár:
18
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 029 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 1 Ultimate Edition a következőket tartalmazza:

Előre megrendelhető bónusz: Hellfighter Pack - Harcolj pokolian, és ne adj teret a Hellfighter Pack segítségével. A The Harlem Hellfighters, az első afroamerikai gyalogos egység és a Nagy Háború egyik legkeményebbje ihlette ez a csomag tematikus elemeket tartalmaz hőstetteik alapján.

Battlefield 1 Premium Pass - Vezesse a töltést hihetetlenül új frontvonalakig, ragadja meg a Battlepackeket és még sok minden mást a Battlefield 1 Premium Pass segítségével.

4 tematikus bővítőcsomag: Kéthetes előkészület minden egyes közelgő bővítőcsomaghoz. Tartalmaz 16 új térképet, új játékmódokat, Elite osztályokat, 20 új fegyvert és még sok mást. Csatlakozzon a francia hadsereggel folytatott küzdelemhez az első bővítésben, a Battlefield 1 They Don't Pass Pass-ban , 2017 márciusában.

14 Battlefield 1 harci csomag és kutyacímke: havonta szállítva, ezek a harci csomagok kiemelkedő fegyverbőröket tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy ellenségei tudják, ki jön értük a csatatéren. Ezenkívül 14 egyedi, exkluzív kutyacímkét kap.

Red Baron Pack - Menjen az egekbe a Red Baron Pack-szel, amely tele van olyan elemekkel, amelyeket a híres vadászpilóta, a német légierő repülő ásza ihletett.

Lawrence of Arabia Pack - Lásd az Arab Lawrence of Arabia háború másik oldalát. Fogjon tárgyakat és fegyvereket a híres régész és diplomata kalandjai alapján, akik kulcsszerepet játszottak az Oszmán Birodalom elleni arab lázadásban.

3 járműbőr - Győződjön meg róla, hogy ellenségei tudják, ki jön értük a játék három legnagyobb járműjével!

5x harci csomag - Készülj fel a csatára öt további harccsomaggal, tele minden felszereléssel, amire szükséged van, hogy egy teljes háborúban megállja a helyét.

A Battlefield franchise tizennegyedik része a Battlefield 1 lesz, és folytatni fogja elődeinek sikerét. Ezúttal a népszerű FPS játék kerül az első világháborúba, ez az első ilyen Battlefield kiadás.

Keresse meg csíkjait a csúcsminőségű csapatmunka révén, miközben a történelem folyamán küzd. Új fegyverek készültek kifejezetten ehhez a kiadáshoz, és meg kell derítenie, mely fegyverek működnek együtt jól, hogy hibátlan győzelmet biztosítson csapata számára!

Jellemzők

FELÚJÍTOTT OSZTÁLYOK - Válasszon a hat osztály közül, és mindenképpen tervezzen a csapattársaival együtt. Az osztályokat teljesen átalakítottuk, hogy őszintébb hangulatot kölcsönözzünk a játéknak. Válassza ki, hogy pilóta vagy tartályhajóként szeretne-e járműben élni, vagy gyógyítóként kívánja meggyógyítani az embereket. Ezen felül választhatja a rohamosztályt, a cserkészosztályt és a támogatási osztályt.

TELJESEN ÚJ TÉRKÉPEK - Amint a cím is sugallja, a játék egyik legfontosabb szempontja a csatatér! Új térképek kerültek a kiadványba az I. világháború történelmi környezetében. Különböző képességekre lesz szükség a különböző térképekhez, és mindezt el kell sajátítania, függetlenül attól, hogy a Nyugati Fronton, az Alpokban vagy Arábiában harcol.

AZ I. VILÁGHÁBORÚ KÜLÖNLEGES Fegyverek - A játék hihetetlen figyelmet szentel a részleteknek, és a fegyverek sem lehetnek mások. A közelharci rendszert teljesen átalakították, és ennek eredményeként a játékosok már lapátokkal, szablyákkal és árokklubokkal játszhatnak. Ha elfogy a lőszer, nem minden veszik el - megtanulja, hogyan nyerjen kéz a kézben!

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.10.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00943
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu