Battlefield 1 (EU)

Battlefield 1 (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
625 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csatlakozzon az erős Battlefield ™ közösséghez, és ugorjon be a Nagy Háború epikus csatáiba ebben a kritikailag elismert első személyű lövöldözős játékban. A kritikusok üdvözletével a Battlefield 1 elnyerte a Games Critics Awards 2016 Legjobb játékának díját: A Legjobb Akciójáték és a Gamescom 2016 Legjobb Akciójátéka díját. A

Battlefield 1 Revolution a teljes csomag, amely a következőket tartalmazza:

Battlefield 1 alapjáték - Tapasztalja meg a háború hajnalát a Battlefield 1-ben. Fedezze fel a háborúban lévő világot egy kalandtöltő kampány révén, vagy csatlakozzon epikus csapat alapú többjátékos csatákhoz, akár 64 játékoskal. Harcolj gyalogságként, vagy vegye át az irányítást a csodálatos járműveken szárazföldön, légi és tengeren.
Battlefield 1 Premium Pass - Merüljön el 4 témájú bővítőcsomagban, új multiplayer térképekkel, új fegyverekkel és még sok mindennel. (Bővítőcsomagok = Nem fognak átadni, a cár nevében, Árapály, Apokalipszis)
A Red Baron Pack, az Arabia Lawrence Pack és a Hellfighter Pack - szerezz témájú fegyvereket, járműveket és emblémákat a híres hősök és egységek alapján.

A Battlefield ™ 1 visszatér a Világháború nagy háborújába, ahol az új technológia és a világméretű konfliktus örökre megváltoztatta a hadviselés arcát. Vegyen részt minden csatában, irányítson minden hatalmas járművet, és hajtson végre minden manővert, amely az egész harcot megfordítja. Az egész világ háborúban áll - nézze meg, mi túllép az árkokon.

Főbb jellemzők:

Változó környezet a világ minden tájáról. Fedezze fel a globális konfliktus minden részét partról partra - küzdelem az ostromolt francia városokban, az olasz Alpok nagyszerű tereiben vagy a hatalmas arab sivatagokban. A teljesen elpusztítható környezet és a folyamatosan változó időjárás olyan tájképeket hoz létre, amelyek pillanatról pillanatra megváltoznak; Akár az erődítményeket szétrombolja fegyvereket, akár robbant fel a földön, egyetlen csata sem lesz ugyanaz.
Hatalmas multiplayer csaták. Rajzolja meg a csatatételt hatalmas multiplayer csatákban, akár 64 játékossal. Gyalogosként töltsön be egy lovasságot, vezesse a lovassági támadást, és vegyen részt olyan intenzív és összetett harcokban, hogy minden csapattársának segítségére lesz szüksége, hogy végigmenjen.
Játékváltó járművek. Forgassa el a csata dagályát a nagy és a nagyobb járművekkel egyaránt, a tartályoktól és a bipoláris repülőgépektől kezdve a hatalmas Behemoth-okig, egyedi és hatalmas járművekig, amelyek kritikusak lesznek a válság idején. Esőzze az égből egy nagyszerű léghajón, szakadjon át a világon a páncélozott vonaton, vagy bombázza a földet a tengerből a Dreadnoughtban.
Új Művelet multiplayer mód. Működési módban hajtson végre szakértői manővereket egymással összekapcsolt többjátékos csaták sorozatában, több térképre elosztva. A támadóknak áttörniük kell a védelmi vonalat, és be kell nyomniuk a konfliktust a következő térképre, a védőknek pedig meg kell próbálni őket megállítani.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.10.21
Régio
EUROPA
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00940
argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu