Battle Academy

-7%
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Battle Academy
Platform:
Steam - PC
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
535 Ft
Akció: 495 Ft
Kezdete: 2021.05.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A sikeres körökre osztott stratégiai játék a Steam-en érkezett! 1. stratégiai játék az App Store-ban 46 országban.
Megközelíthető, elnyelő, részletes és mégis látványos, a Battle Academy célja a stratégiai játékok piacának forradalmasítása intuitív tervezés és lenyűgöző játékmenet keverékével. Ez a gyors ütemű, könnyen megtanulható stratégiai cím lenyűgöző számú egységtípussal és különféle küldetésekkel büszkélkedhet, és végtelen visszajátszási értéket biztosít az okosan megtervezett online multiplayer rendszer, a beépített forgatókönyv-szerkesztő, valamint a felhasználói modok és forgatókönyvek sokasága miatt.

A Battle Academy egy akciódús taktikai stratégiai játék, ahol meg kell választania egy kiválasztott egységcsoportot és vezetnie kell őket a második világháború sokféle frontján lévő csatákban. Parancsnokként a valós kombinált fegyverek taktikáját kell alkalmaznia a győzelem biztosítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy lövedékeket kell leraknia az ellenkező erők meglepésére, elnyomó tüzet kell használni azok rögzítésére, az ellenséges páncélt a maximális hatás elérése érdekében, és ha szükséges, meg kell támadnia az ellenséget az erős pontok megszüntetése érdekében. Bizonyos esetekben hozzáférést kaphat a hatalmas távoli tüzérségi és légi támogatásokhoz is, amelyek képesek gyengíteni az ellenség védelmét vagy akár megállítani a nyomában meghalt ellenséges támadást. Ugyanakkor különös figyelmet kell szentelnie saját csapatainak moráljára, és fel kell használni a rekon egységeket az ellenséges felkelések vagy a szomszédos támadások észlelésére.

Ennek elérése érdekében a Battle Academy tiszta és intuitív felületet kínál, amely megkönnyíti csapatainak irányítását, ugyanakkor gondoskodik arról, hogy soha ne veszítse el a csatát. Ez azt jelenti, hogy arra koncentrálsz, ami igazán számít; a küldetés céljaid, a csata taktikája és az egység elhelyezése.

A játék motorja szintén teljesen szkript-vezérelt, és ezért könnyen modifikálható, lehetővé téve a játékosoknak, hogy saját misszióikat és forgatókönyveiket elkészítsék, sőt egyszerűen és hatékonyan végezzék el a játék nagyjavítását.
Multiplayer
A Slitherine forradalmian új szerver-alapú PBEM ++ rendszere befejezi a csomagot, és olyan játékélményt nyújt, amely minden bizonnyal örömmel szolgál mind a keménymag-harcosok, mind az új belépők számára. Ez az aszinkron multiplayer rendszer azt jelenti, hogy könnyedén megtalálhatja ellenfeleit a világ bármely pontján, a nap bármely szakában, és a saját tempójában játszhat. Több ezer játék folyik bármikor.

A Battle Academy elérhető az iPad-en is, és platformokon átívelő multiplayer szolgáltatást kínál, ez azt jelenti, hogy mindig lesz valaki, aki kihívást jelent online! Még otthon is elindíthatja a számítógépeden, majd folytathatja, vagy ismét lejátszhatja iPadjét a vonaton.
Alap játék jellemzői
Irányítsd a brit, az amerikai, a lengyel és a kanadai haderőt 3 epikus kampányban, amelyek több mint 30 különböző csatát fednek le, vagy vegyék át az olasz és a német erők irányítását a multiplayer játékban.
Válasszon a hatalmas felszereltség közül, amely 100 egységet kínál 6 nemzetből - Shermans, Fireflys, Panthers, Tigers, Stukas, Hurricanes, P47 és még sok minden mást!
A játék jellemzői között szerepel a csapda, a látóvonal, a tüzérségi bárkák, a repülőgépek, a cserkészek, a morál, az APC-k, a lángszórók, a nehéz bombázók, az orvlövészek és az elnyomás.
Egységeik tapasztalatokat szereznek a harc során. Engedjék fel magukat a veterán és az elit státusba, és szerezzen új készségeket.
Addiktív multiplayer módok a Slitherines forradalmian új multiplayer szerver használatával.
Hatalmas modellezési lehetőségek. A játékot úgy tervezték meg, hogy könnyen módosítható és hozzáférhető szkriptei ellenőrizzék a harc, a felhasználói felület és a játék megjelenésének minden szempontját.

Adatok
Megjelenés
2010.08.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00898
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista / 7/8/10
Processzor: Intel P4 / AMD Athlon XP vagy annál jobb
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 128 MB DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 500 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések: 1 GB RAM Vista vagy újabb verziókhoz
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu