Aven Colony

Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Aven Colony
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
440 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Építsen új otthont az emberiség számára az Aven Colony segítségével.

Fedezze fel az Aven Prime-t - sivatagok, tundrák és dzsungelök idegen bolygója, fénytől a földtől. Az Aven Colony felelős az emberiség első extoláris településéért, ahol kis kolóniáit építi és kibővíti hatalmas, szétszórt városokba, miközben foglalkozik azokkal a kihívásokkal, amelyeket egy új világba való településkor kell szembenéznie.

Építse fel kolóniajának infrastruktúráját, vigyázzon polgárainak jólétére, kezelje erőforrásait, és vezesse kolóniáját a prosperálódáshoz az Aven Prime egzotikus világának kemény és gyakran veszélyes valóságának hátterében.
FŐBB JELLEMZŐK:
AZ ELSŐ VILÁG KOLONIZÁLÁSA: Építsen új otthont az emberiség számára az alacsony oxigéntartalmú légkörben, szélsőséges elektromos viharokban, szilánkviharokban, poros ördögökben, a geotermikus szellőzőnyílásokból származó halálos mérgező gázkitörésekben és napokig, amíg saját évszakok vannak. Fedezzen fel különféle biómokat, a buja vizes élőhelyek környezetétől a sokkal kevésbé lakható sivatagig és a sarkvidéken keresztül. Találkozzon ahelyiekkel: Találkozzon különféle idegen életformákkal, ideértve az óriás homokférgeket, a halálos pestis spórákat és egy „The Creep” néven ismert gonosz gombás fertőzést.FELÜGYELVE ÖN OSZTÁLYAIT:Egy új világ letelepedése stresszes lehet. Új gyarmati kormányzóként túlórát kell dolgoznia, hogy segítsen a gyarmatosítóknak megbirkózni új környezetükkel. A 12 különálló „overlay” mód használatával kezelheti kolóniájának növénytermesztését, állampolgárait, boldogságát, bűnözését, levegőt, villamos energiát, foglalkoztatást, erőforrásokat, ingázást, szerkezeteket, drónokat és vizet. Szerezzen tiszteletet kolonistáival és emelje be rangját a kolónia kormányzójától az expedíció elnökévé!Fedezze fel a múltot: Az Aven Prime világának sok titka van. Játsszon egy teljes egyjátékos kampányon, és vegyen részt egy történetben, amely felfedi e bátor új világ sok titkának néhányát.A JÖVŐ NÖVÉNYE:Építőipari drónokkal tucatnyi típusú szerkezetet építhet a gyarmatosítók elhelyezésére, a kereskedelmi útvonalak kialakítására, a bevándorlók fogadására és még sok minden másra! Javítsa a meglévő épületeit több frissítési réteggel, hogy kolónia új magasságokba kerüljön!KIEGÉSZÍTŐ RENDSZER: Helyezze be az úttörő csapatait idegen romok felfedezéséhez, tárgyak helyreállításához, az összeomlott hajók javításához és az elveszett felfedezők mentéséhez. Készüljön fel a pestis és kúszó spórafészek fészkelésére, miközben elkerüli a szilánkcsoportokat, lázadókat és az Aven Prime fennmaradó robotőrét, akik fenyegetik az új civilizációdat.ELŐKÉSZÍTÉS TÉL:Teljesen működőképes nappali / éjszakai és szezonális ciklus. Télen az Aven Prime lefagy - a gazdaságok nem termelnek élelmet, és a napelemek sokkal kevesebb energiát termelnek. Intézkedések a túl kemény éghajlat túlélésére!

Adatok
Megjelenés
2017.07.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI00777
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: Intel Core i3-3220 3,3 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 7850
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 támogatott
Egyéb megjegyzések:Csak egér és billentyűzet. Minimális képernyőfelbontás 1280 x 720

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i5-4670 vagy AMD A10-7850k
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 980 VRAM 4GB vagy AMD Radeon R9 390X
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 támogatott
Egyéb megjegyzések:Csak egér és billentyűzet. Képernyő felbontása: 1920 x 1080. Támogatja a 4K felbontást
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu