Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
7 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A képernyőképeken és / vagy az előzetesek olyan tartalmat jeleníthetnek meg, amely még nem érhető el. Ezt a tartalmat, ha rendelkezésre áll, további díj nélkül a korábbi ACC-tulajdonosok számára elérhetővé teszik. A teljes kiadási ütemtervhez kérjük, ellenőrizze a következő ütemtervet: https://www.assettocorsa.net/competizione/roadmap/ AzAssetto Corsa Competizione az új hivatalos Blancpain GT sorozat videojáték.
A szimuláció rendkívüli minőségének köszönhetően a játék lehetővé teszi a GT3 bajnokság valódi légkörének megtapasztalását, a versenyben a hivatalos sofőrök, csapatok, autók és játék közben előállított áramkörök ellen, a lehető legnagyobb pontossággal.
A Sprint, az Endurance és a Spa 24 órás versenyek hihetetlen szintű realizmussal élnek életre, mind egy, mind többjátékos módban.
Az Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT sorozat 2018-as és 2019-es szezonját fogja bemutatni.
Az Assetto Corsa Competizione a KUNOS Simulazioni hosszú távú tapasztalatából származik, és teljes mértékben kihasználja az Unreal Engine 4 előnyeit, hogy fotorealisztikus időjárási körülményeket és grafikákat, éjszakai versenyeket, mozgásfelvételi animációkat biztosítson, köszönhetően a vezetési realizmus és a merítés új szintjének. a továbbfejlesztett gumiabroncs- és aerodinamikai modellekhez.
Az innovációra tervezett Assetto Corsa Competizione célja az eSport előmozdítása, a játékosok a Blancpain GT sorozat középpontjában állva, és a Ferraris, Lamborghinis, McLarens és sok más rangos GT versenyautó kormányának mögé helyezve őket, mindegyik kiemelkedő szintű. Részlet.

REÁLIS SZIMULÁCIÓ
Az Assetto Corsa Competizione célja a valódi Blancpain GT sorozatú autók teljesítményének és vezetési élményének hűséges újrateremtése olyan kifinomult matematikai modell segítségével, amely pontosan megismétli a gumiabroncsok tapadását, aerodinamikai hatásait, motorparamétereit, felfüggesztéseit és elektronikai rendszereit, amelyek meghatározzák a jármű egyensúlyát, valamint a a mechanikai sérülések hatása az autó vezethetőségére.

ÚJ Generációs Grafika és Vizuális Hatások Az
Unreal Engine 4 garantálja a fotorealisztikus megjelenítést és a forgatókönyvek, az autó anyagainak és az időjárási viszonyok pontos ábrázolását. A valódi GT autók többcsatornás audiomintavételének köszönhetően a játék magával ragadó és magával ragadó akusztikus környezetet és reális környezeti hatásokat közvetít.RÉSZLETEK VIGYÁZATA
Még a másodlagos részleteket is hűen reprodukálják, hogy érezzék az izgalmat, amikor valódi versenyautó pilótafülkéjében vagytok. Az ajtók, ablaktörlők, fényszórók, versenyfények, versenyfelszerelések és olyan vezérlőberendezések, mint például az ABS, a tapadásgátlás, a motor gyújtása és az ECU leképezése mind a vezető irányítása alatt állnak, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt, és a játékosok számára az autó teljes irányítását biztosítsák.

A
PONTOSABB KÖREK A Laserscan technológiának köszönhetően minden hivatalos áramkört a legnagyobb pontossággal hoznak létre: minden járda és részlet tökéletesen illeszkedik a valódi társaikhoz, hogy a valósághoz hű játékélményt nyújtsák.FEJLESZTETT TÖBB JÁTÉKOK FUNKCIONALITÁS
Egy jól strukturált rangsorolási rendszer értékeli az egyéni teljesítményt és a vezetési viselkedést, hogy jutalmazza a legerõsebb vezetõket, és elõmozdítsa a tisztességes játékot az online versenyeken. A matchmaking funkció biztosítja, hogy versenyezzen a hasonló képzettségi szintű ellenfelekkel, és könnyen megtalálja az online versenyeket a csatlakozáshoz, míg a ranglisták lehetővé teszik, hogy összehasonlítsd az egykörös teljesítményt a világ minden tájáról érkező vezetőkkel ugyanazzal az autóval, az áramkörrel és az időjárással körülmények.

KÍNÁLATOS EGYSÉGES JÁTÉKOS TAPASZTALAT
A karrier, a bajnokság és a szabad játék módok teljes és testreszabható játékélményt nyújtanak, az oktatóanyagoknak és a progresszív segélyszinteknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy az AI ellenfelek nehézségeit és a jármű stabilitásának ellenőrzését a képességeihez igazítsák. A különleges események lehetővé teszik, hogy közvetlen tapasztalatokat szerezzen a Blancpain GT sorozat legfigyelemreméltóbb valós életbeli kihívásairól.

Magas szintű hardver
kompatibilitás Az Assetto Corsa Competizione teljes kompatibilitást biztosít a perifériák széles választékával, a játékvezérlőktől a professzionális kormánykerékig.

A REALISZTIKUS ANIMÁCIÓK MOZGÁSFELVÉTELE A
mozgásrögzítési technológiát a mechanika és a sofőrök animációinak még realisztikusabb módon történő létrehozására használják, és garantálják a játékosok magas szintű elkötelezettségét versenyek, pit-stopok és sofőr-váltások során.

BLANCPAIN GT SOROZAT
A Blancpain Endurance sorozat sikere ösztönözve, amely 2011-es létrehozása után gyorsan a GT verseny globális referenciájává vált, a világhírű svájci óragyártó Blancpain és az SRO Motorsports Group 2013 végén úgy döntött, hogy kibővíti partnerségét. a Blancpain Sprint sorozathoz. 2015-től a csapatok és a sofőrök lehetőséget kaptak arra is, hogy versenyezzenek a Blancpain GT sorozat általános címeért. Változatos rácsok voltak az eredmények: minden verseny elején számos tisztelt GT csapat és versenyző vett részt. A Blancpain GT sorozatban fiatal és tehetséges sofőrök is beáramlottak, és világszerte elismerték a GT3 versenyek versenyét.
Mind a Blancpain GT sorozat Sprint Kupa, mind a Blancpain GT sorozat Endurance Cup megosztja ugyanazokat a vezetői kategóriákat és pontszerkezetet, a tíz kerek Blancpain GT sorozat szezonja - amely öt sprint- és öt állóképességi eseményt foglal magában - koronázza a világ legteljesebb GT versenyzőit.
A Blancpain GT sorozat Sprint Kupa rendezvénye két, egyenként egy órás versenyből áll, míg a Blancpain GT sorozat Endurance Cup versenyei a három órás rendezvényektől az 1000 km hosszú versenytől egészen a teljes 24 órás spa szezon kiemelt eseményéig terjednek. a világ vezető 24 órás versenyei.

Adatok
Megjelenés
2019.05.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI00697
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64 bites Service Pack 1
Processzor: Intel Core i5-4460 vagy AMD FX-8120
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 460 2GB, Radeon HD 7770
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: Integrált

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i5-8600K vagy AMD Ryzen 5 2600X
Memória: 16 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 1070 8 GB, Radeon RX 580 8GB
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: Integrált
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu