Art of Murder Franchise Bundle

Art of Murder Franchise Bundle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 617 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ebben a csomagban 5 klasszikus point-and-click kalandjáték található, amelyekben az FBI ügynöke, Nicole Bonnet szerepet játszik. Az események sorozatában rejtélyeket rejtőző rejtvényeket kell megoldania, segítséget kell nyújtania a nyomok feltárásában, és bele kell merülnie a magába foglaló történetekbe és a rejtélyes kalandba, amely sok órát szórakoztat, és végiggondol, és kitalál. Van mit kell ahhoz, hogy kitalálja, ki a gyilkos, mielőtt késő lesz? Meg tudja oldani az esetet?

A gyilkosság művészete - FBI bizalmas
Legyen Nicole Bonnet: egy fiatal női FBI ügynök és fogadja el a kihívást! Ki a gyilkos? Pszichopata, vagy talán aprólékos és intelligens ember? A rejtély megoldásához el kell kezdenie úgy gondolkodni, mint a bűnösnek.

A gyilkosság művészete - a bábos vadászata
A sötét, makacs gyilkosságok sorozatát két földrész keresztezi, és az FBI ügynököt, Nicole Bonnet-t ismételten hívják be a nyomozáshoz. Az egyetlen nyom, titokzatos 18. századi jelmezbe öltözött babák az elhunyt mellett maradtak. Milyen motívumok vezetnek egy őrült bűntelen gyilkos cselekedeteihez?

A gyilkosság arto - A titkos ügyek
Miközben Mexikóban dolgozott és részt vett a mexikói kábítószer-kartellek elleni küzdelemben, a DEA szakember professzort, J. Brennert elrabolták a kartell, miután egy titkos ügynököt meggyilkolták. Segíts Nicole Bonnet-nek, hogy feltárja a nyomokat, és oldja meg a szörnyű gyilkosság és emberrablás mögött meghúzódó ügyet.

A gyilkosság művészete - halálos titkok
New York City-t gyilkossági sorozat sújtotta, és a holttestek halmozódnak. Nicole Bonnet, az FBI ügynöke számára az ólom megtalálása lehetetlenné válik, mivel úgy tűnik, hogy az áldozatok mind antikvariánusok és gyűjtők, és nincsenek kapcsolatban egymással.

A gyilkosság művészete - sorskártyák
Egy ördögi sorozatgyilkos vér nyomát hagy Amerikában. Hentesek áldozatait, és hagyja a kártyát a bűncselekmény helyén, mint aláírási védjegye. De még többet akar! Pszichotikus fellépést kezdeményez Nicole Bonnet szövetségi ügynökkel, akinek szakterülete a sorozatgyilkosok.

Adatok
Műfaj
Kaland
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI00648
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu