Age of Empires II HD

Age of Empires II HD
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
9 191 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az Age of Empires II: HD Edition játékban az eredeti játék rajongói és az új játékosok egyaránt megszeretik a klasszikus Age of Empires II élményt. Fedezze fel az összes eredeti egyjátékos kampányt a Age of Kings és a The Conquerors bővítésén keresztül, válasszon 18 civilizáció közül, amelyek több mint ezer éves múltra tekintenek vissza, és induljon online, hogy kihívást nyújtson más Steam-játékosoknak a világuralomra törekvésében az egész korszakban. Eredetileg az Ensemble Studios fejlesztette ki, és a Hidden Path Entertainment, a Skybox Labs és az Forgotten Empires nagyfelbontásban képzelte el. A Microsoft Studios büszke arra, hogy az Age of Empires II: HD Edition-t a Steam-be hozhatja!

Az Age of Empires II nagyfelbontású képzeletét új funkciókkal, kereskedési kártyákkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, műhelytámogatással, többjátékos, Steamworks integrációval és még sok mással látták el!

Ráadásul megkapja a játék DLC-jét, például az Elfeledettet. Az Elfelejtett az első hivatalos terjeszkedés az Age of Empires II univerzum számára több mint tíz év alatt. Hívd ki a barátaidat további öt civilizációval és technológiával, harcolj hét kampányban, győzd le az ellenfeleket új játékmódokban hatalmas térképeken, vagy kiabálj egy meccset, és közvetítsd az egészet a twitch.tv-n keresztül.

Kizárólag az Age of Empires II: HD Edition számára készült; Az Elfelejtett bővítés az Age of Empires II: HD élményre épül, és magában foglalja a Steam műhely támogatását, a gőz kereskedési kártyákat és még sok mást!

Az Elfelejtett részben 5 új civilizáció áll rendelkezésére, amelyeket felfedezhet és ellenőrizhet, köztük az olaszokat, indiánokat, szlávokat, magyarokat és inkákat. Ráadásul egy sor új kampány, amely a történelem folyamán mozog! Ismerje meg azt az embert, aki inspirálta a Drakula mítoszt! Keresse meg a legendás aranyvárost, El Dorado néven, és még az Elfelejtettek csatáit is!

Mindez és még sok más a Age of Empires II: HD Edition-ben.

Adatok
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2013.04.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microsoft Studios
Cikkszám
DIGI00276
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu