Aether Drift

Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Aether Drift
Platform:
Steam - PC
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
1 995 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Aether Drift egy visszaverődés az arcade játékokhoz és a golyó pokolba való lövöldözéséhez az 1980-as években - modern csavarral. Tartalmaz egy végtelenített arcade mód 9 témájú arénák kihívás a készségek, heverő co-op és helyi multiplayer játékmódot, valamint a nagyszámú módosító és kihívások vértezze fel a játék! Játszunk, mint Jhin az Aether Guardian, egy kibernetikus szamuráj, aki őrzi a méretek közötti határt.
Mobius, minden dimenzió uralkodója, hatalommal haragszik és hadsereget küld az éter megsemmisítésére! Meg kell győznie a gonosz csatornájukat azáltal, hogy átvált a valóság szövetje között, és felhasználja ellenük egyik gyengeségét - hideg kemény acélt. Mint egy Aether Guardian, Jhin tudja használni a „Aether Slip”, hogy kezeljék a láthatatlan fenyegetés, amely megtámadta az Aether és menteni mindenkit a Mobius haragját. Jellemzők: - Gyors ütemű, kihívást jelentő játék feszes, érzékeny kezelőszervek - felcserélése dimenzióban lesz - 9 különféle pálya, hogy tesztelje képességeit - 6 egyedi őr, akik úgy játszanak, mint (és 1 titkos karakter) - Két intenzív főverseny - Versenyképes online toplista minden arénában - Holdindítók


(Holdokat lőnek rád!)
- 20 őrülten kemény kihívás
- Több mint 70 reteszelhető cheat kódvezérlő-

támogatás
(Xbox, Xbox One, PS3, PS4, GameCube)
* működhet a márkanevekkel, de nincs garancia a

Helyi Splitscreen multiplayer
- 14 Multiplayer Arénák
- Együttműködés, Head to Head, a King of the Hill, a Rifts és a Hot Burg játékmódok
- Egyéni mérkőzésbeállítások, powerupok stb.

Egyjátékos:
Az éter driftben a 9 arénában a lehető leghosszabb ideig kell túlélned. A Mobius katonái hullámai folyamatosan megtámadnak téged, ezért mindent meg kell tennie, hogy legyőzze őket! A nehézségek az idő múlásával megnövekednek, nevetséges összegekig Max-szinten.

Multiplayer:
6 multiplayer mód is létezik, amelyeket 2-4 játékos játsszon.
A Co-Op- nak vannak olyan játékosai, akik a toplistákért versenyeznek az egyjátékos arénákban. Az egyszemélyes játékossal ellentétben ez a mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy újjáéledjék elhunyt társaikat.
Stock és az Időzített módok játékosok egymás ellen harcolnak a halállal szembeni harcban a 14 multiplayer arénában.
A Rifts arra készteti a játékosokat, hogy az arénában keressenek olyan befogási pontokat, amelyeknek harcolniuk kell az irányításukért.
A King of the Hill egy riftet szúr a térkép közepén, és a játékosoknak harcolniuk kell az irányítás felett.
A Hot Potato módban a burgonya kerül az első játékos ütésre, amely átadhatja másoknak, ha megüti őket. Egy előre meghatározott idő eltelte után a burgonya felrobbant, és az összes közeli játékost egy hatalmas robbanás közben megöli. Az utolsó álló nyeri.
** Ez a játék csak helyi! **

További tartalom:
A játék 20 kihívással bír, amelyek mindegyike próbára teszi képességeit és agilitását. Megverték őket, hogy feloldja a játék cheat-kódjait, amelyek felhasználhatók mind az egyjátékos, mind pedig a többszereplősök vidám mértékű módosítására.

MEGJEGYZÉS: Ez a játék legjobban működik a DESKTOPS-on! Ne tévesszen bele azon, hogy azt gondolja, hogy a laptopokon is jól fog működni. Nem fog.

További információkért látogasson el a Toxic Sasquatch weboldalra!
Köszönöm, és boldog sodródó!

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Toxic Sasquatch
Cikkszám
DIGI00258
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Van egy
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Ajánlott (GT 1030) (Az integráltnak jól kell működnie)
Tárhely: 500 MB szabad hely
Hangkártya: N/A
Egyéb megjegyzések:A Helyi Multiplayer jobban fut az asztali számítógépekkel. Az egyjátékosnak a legtöbb építkezésen kell futnia.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu