Acro Storm

Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Acro Storm
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
2 885 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A játékról
Az Acro Storm egy futurisztikus autóverseny, amely elviszi Önt a galaxis legnagyobb sportágához, a repülőgép versenyhez! Válasszon egyet a nagy sebességű gépek közül és a választott karaktert, és igazolja, hogy a legmegfelelőbb a legjobb versenyző, a veszélyes pályákkal és a veszélyes riválisokkal szemben!
A történet eddig
Az Airbike verseny az egyik legnagyobb sport a galaxisban, és jó okból az izgalom, a veszély és a puszta preferencia mindenféle embert vonz. Az ottani sok szervezet közül az ACRO (Airbike Competetive Racing Organization) a sport legnagyobb támogatója, és a PAR (Pro Airbike Racing) Grand Prix házigazdája. Nagyon sok történik az eseményen, mivel rengeteg bolygó és vállalat támogatja azt, cserébe a nevüket. A Grand Prix az is figyelemre méltó, hogy versenypályája egyaránt tartalmaz exkluzív meghívást, és mégis rendelkezik nyílt selejtezőkkel a merész versenyzők számára, akik igénybe veszik az egyik áhított nyílt pontot. Rögtön azután, hogy ezek arra a következtetésre jutottak, hogy elindul az Acro Storm, mivel mindenki felkészül az első versenyre. Számtalan félelem, remény, álom, rémálom,
Jellemzők
Karakterek
(Az itt ismertetett szolgáltatások megjelennek a játék utolsó felépítésében. Ehhez a korai hozzáférésű verzióhoz a tizenkét karakterből három elérhető, és a történetmódú történeteik még nem játszhatók le.)

Összesen tizenkét karakter tette küldetése, hogy megnyerjük a Pro Airbike Racing Grand Prix-t, és eljutottak a végső versenyre. Miért? Tudja meg, hogy a történetek minden módját játssza le, olyan speciális kihívásokkal tölti ki a feladatokat, amelyek lehetővé teszik a történetek előrehaladását, és felfedezni, mi halad tovább. A karakterek kölcsönhatásba lépnek egymással a pályán és a pályán, és mindegyiknek mélyebb mélysége van, mint csupán a „kerékpáros embereknek”.
járművek
(Az itt ismertetett funkciók megjelennek a játék utolsó felépítésében. Ehhez a korai hozzáférésű játékhoz a Pocket és a Cruiser osztályok még nem állnak rendelkezésre, és a legtöbb testreszabási lehetőség sem áll rendelkezésre.)
Az Acro Storm járművei három kategóriába sorolhatók, mindegyik saját előnyeik és hátrányai: Sport, Pocket és Cruiser. Ezeknek a járműtípusoknak nemcsak általában meglehetősen változó a többi kategóriája, hanem testreszabhatóak a saját osztályukon belül is, így a járművet csak úgy teheti ki, ahogy tetszik! Fontos, hogy megtaláljunk egy olyan járműtípust, amely megfelel a versenystílusának, mivel mindegyik életképes.
Fegyverek
Rengeteg fegyver létezik, támadó és védekező módon egyaránt, hogy a főnyeremény útján eljuthassanak a győztes dobogóra. A fegyverrendszert úgy tervezték meg, hogy mindig több fegyver közül választhasson, amikor rendelkezésre állnak. Második reflexre lesz szükség, hogy kitaláljuk a megfelelő fegyvert, és válasszuk ki hatékonyan - ugyanezeket a képességeket is meg fogja tanulni a fegyverek elkerülésére. A centrifugálás egy nagy teljesítményű technika, amely ideiglenesen kiküszöböli a legtöbb lövedékes fegyver veszélyét, és elengedhetetlen képesség, hogy megtanuljuk a csúcsra vezető utat.


Hamarosan még több lesz, például olyan online funkciók, mint a klánok, a mérkőzés és még sok más!

Adatok
Műfaj
Indie, Verseny, Sport
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Blue Comet Games
Cikkszám
DIGI00216
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel i5 Series vagy újabb
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GTX 640 vagy újabb
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 927 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7 Series vagy újabb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce 700 sorozat vagy újabb
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu