Above: The Fallen

Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Above: The Fallen
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
555 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fent: A Fallen egy 2D-s oldalsó görgetés, puzzle - platformer játék, amelynek a felfelé történő mozgatása középpontjában áll, nem pedig balra vagy jobbra. A cél az ősi és misztikus erdő fáin mászni annak érdekében, hogy áttörjék a lombkoronát. A játék során egyszerre két főszereplőt kell manipulálnia, rejtvényeket megoldani és elkerülni a sötét erdő veszélyeit.Az éjszakai király, az éjszakai király, az éjszakai király, akinek eredete elvesztette az időt, az emberiséget elhagyta otthonukból a fák között. Az ember most a szennyeződésben él, félve attól a pillanattól, amikor az Éjszaka király elhagyja kakasát, hogy veszélyeztetett formáikra áldozzon.

Az idősebbek minden generációja egy fiatal párot küld ki a világba, hogy új otthont találjon népének, ahol nem kell félniük az éjszakai király könyörtelen éhségétől. Ezek az utazások minden nemzedéknek kudarcot valltak. Ezúttal azonban a fiatal pár úgy döntött, hogy felszáll a fákba, és visszaszerezte ősi otthonát ahelyett, hogy a sötétségbe menekülne. Fel tudnak-e emelkedni?


2 karakter irányítása 1 GamePad segítségével
Fent fent: A Fallen: egyszerre férfi és női karakterként játszik (csak egyjátékos módban). Gyakran olyan helyzetekben találják magukat, amelyek megkövetelik a rejtvények megoldását és a lombkorona felé haladását. Minden karakter a Gamepad egyik felével vezérelhető. Ez további kihívást jelent, és mozgás előtt gondolkodnia kell az egyes karakterek helyzetéről. Ha nem kapja meg azonnal a lógását, ne aggódjon, nem sokkal később mászol át a dzsungelben, mint Tarzan.


Egyjátékos vagy Co-op mód!
Hozz magaddal egy barátot, miközben kalandozol a világon, rejtvényeket megoldol, és együtt dolgozhatsz az éjszakai király legyőzése érdekében. Egy gombnyomással könnyedén cserélhet előre és hátra az egyjátékosról a co-op-ra.
Függőleges görgetés / hegymászás
A hegymászás elengedhetetlen az erdő lombkorona elérésének céljához. Ez különbözik a hagyományos oldalsó görgetõktõl, ahol általában egyenes vonalban mozog az egész világon.
kirakós játékok
Sok érdekes rejtvény található, amelyekkel játszani fogsz. Néhány rejtvény többféle módon megoldható, ami bizonyos mértékű szabadságot tesz lehetővé a felfedezéshez. Minden sikeresen kitöltött puzzle közelebb hozza Önt az éjszakai királyhoz!
szakértelem
A világ haladása közben olyan szentélyekkel találkozol, amelyek aktiválásakor kölcsönhatásba lépnek az amuletttel, és felszabadítják az emberiségtől rejtett ősi varázslatokat. A karakter ezután új képességeket kap, amelyekre szükség lesz a közelgő rejtvények kitöltéséhez.
ellenségek
Sok állat van, amelyeken figyelni kell az erdő felfedezése során. Legyen óvatos, miközben közeledik hozzájuk, ők nem szeretik, ha zavarják őket.

Adatok
Megjelenés
2017.09.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Light Loop Games
Cikkszám
DIGI00189
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: 2 GHz-es processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Intel HD 520
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Ajánlja a Gamepad támogatást
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu