Abandon Ship

Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Abandon Ship
Platform:
Steam - PC
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
5 285 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel hatalmas mennyiségű egyedi, történetteljes szigetet a különféle életközpontokban és témájú területeken: Harcolj a kísértethajókkal a kísértetjártakon. Vigyázzon az óriás pókokra a Pók-szigeteken. Mérgező gázzal, jéghegyekkel, kannibálokkal és még sok máskal teli régiók várnak.

Vegyen részt az ellenséges hajókkal, erődítményekkel és tengeri szörnyekkel az ördögi harcban, és használja a legjobb taktikát az ellenség manőverezéséhez és fegyverzetéhez. Időjárási és környezeti feltételek befolyásolják csatait: Árapályhullámok, villámcsapások, vulkáni bombázások és hóvihar csak néhány módosító eszköz, amely befolyásolja az Ön stratégiáját.

Az Abandon Ship az „Age of Sail” hajókra összpontosít fantasztikus környezetben, a klasszikus haditengerészeti olajfestmények ihlette művészeti stílusban.
Az élet ebben a világban brutális lehet. A halál állandó. De az utazás nem ér véget, ha a hajója megsemmisül. Te vagy a kapitány, és mindaddig, amíg a kapitány él, mindig van remény.

Ha egy mentőcsónakhoz menekülsz, vagy akár egyedül a vízbe sodorodsz, akkor esélye van túlélni és harcolni a tetejére.
A harc taktikai és vad. Minden csatát keményen küzdenek, mindig a vereség szélén. Az esélye az esélyek leküzdésére az, hogy minden előnyt kihasználjon, amelyet magával hozhat.

Több tucat különféle fegyver és frissítés érhető el a megszerzendő különféle hajóosztályokban. Testreszabhatja hajóinak megjelenését az ellenséges hajók érintetlen rögzítésével. A megbízható legénysége tapasztalatokat és tulajdonságokat szerez, amelyek előnyt nyújtanak az ellenség felett.
Fedezze fel a fantasztikus világot, amely reagál a tetteidre. Vegyen részt a kalózkodásban, és váljon vadászott kapitányra. Vállaljon olyan küldetéseket, amelyek drasztikusan megváltoztathatják a környezetet - vagy az egész világot. Döntéseket hozhat, amelyek szövetségeseket vagy ellenségeket hoznak létre, és visszatérnek, hogy segítsenek vagy bosszút álljanak.

Játssz több történetet, köztük a Cthulhu-esque Cult megdöntésének fő kampánybeszédét, az elődeinek örökségének újjáépítéséről szóló Freeplay módot, valamint rövidebb meseket, például a nővéred megmentésére összpontosító harci kampányt, vagy a Kultus kardját , ahol az Atya gyermekeként játszik, és felmászik a sorakra, amíg meg nem kapják a végső fegyvert: a Kraken.

Adatok
Megjelenés
2019.10.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Fireblade Software
Cikkszám
DIGI00182
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: 2,2 GHz-es processzor
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Intel HD Graphics 6000 vagy azzal egyenértékű
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 10 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Néhány régebbi ATI grafikus kártya tulajdonosának lehet, hogy a játékot DirectX 9 módban kell futtatnia.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu