Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
12 025 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty visszatért, újradefiniálva a háborút, mint még soha nem tapasztaltál. A Call of Duty 4®: Modern Warfare motorra építve a Call of Duty: World at War elmeríti a játékosokat a legrosszabb és kaotikusabb második világháború elleni küzdelembe. A játékosok összekapcsolódnak, hogy túléljék a leginkább félelmetes és éghajlati csatákat, amelyek az tengely hatalmának az európai és csendes-óceáni fronton történő megsemmisítéséhez vezettek. A cím cenzúrázatlan élményt nyújt az egyedi ellenségekkel és a harci változatossággal, beleértve a Kamikaze harcosokat, csapda-támadásokat, Banzai-díjakat és ravasz fedő taktikákat, valamint a képernyőn megjelenő robbanásveszélyes akciókat az új négyjátékos együttműködési kampány révén. Az addiktív, versenyképes multiplayer játékot új gyalogos- és járműalapú akciókkal, magasabb szintű sapkával, több fegyverrel és számos új Perks-rel, térképekkel és kihívásokkal bővítették.
Új durva ellenségek, környezetek és taktikák: Szembeszállni a könyörtelen és taktikailag fejlett ellenségekkel, amelyek semmi sem állnak meg, hogy megvédjék hazájukat, a mocsári csapdákatól és a fákkal teli mesterlövészekktől a félelem nélküli Kamikaze támadásokig. Játssz amerikai tengeri és orosz katonaságként a különféle csendes-óceáni és európai helyszíneken a félelem nélküli császári japán és elit német katonák ellen epikus adrenalinnal töltött gyalogos-, jármű- és légi missziókban.
Co-Op kampánymód, Call of Duty stílus: A franchise-ban először a Call of Duty: World at War vezet be a co-op játékot, új jelentést adva a ?? Senki sem harcol önmagában. A kampány-co-opban akár négy játékos is elérhető online módon, lehetővé téve a játékosoknak, hogy együttesen bántó kampány-küldetéseket végezzenek a nagyobb bajtársági és taktikai végrehajtás érdekében. A Co-op mód innovatív többjátékos komponenseket tartalmaz, például kihívásokat, rangsorokat és online statisztikákat a mélyebb újrajátszhatóság és a multiplayer élménybónuszokért. A Co-op módban szerepel a Versenyképes Co-Op is, amely megmutatja, ki valóban a legjobb játékos a csapatában.
Továbbfejlesztett innovatív multiplayer: Call of Duty: A World at War folytatja az addiktív osztályalapú multiplayer akciót, amelyről a sorozat híres. A járművek harci és tankokkal történő kibővítése a Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer rendkívül sikeres élményét eredményezte, és a továbbfejlesztett funkciók, mint például az állandó statisztikák, a játékosok rangsorolása, a továbbfejleszthető fegyverek, a csapat alapú játék, a testreszabható osztályok és a Perks új szabvány meghatározására a Call of Duty online hadviselésben.
Példátlan filmminőség a háborús világban: A Call of Duty 4: Modern Warfare motor, a Call of Duty: World at War csúcstechnológiát alkalmaz, beleértve a nagyon részletes karaktermodelleket, az önárnyékolást, a környezeti világítást és a csodálatos speciális effektusokat. állkapocs-csepegtető látványt nyújt. A mélységélesség, a felni megvilágítás és a textúra-streaming technológia életre kelti az adrenalinszivattyúzó harcot, míg a fizika által támogatott csatatér és a környezetben reálisan terjedő tűz elmeríti a játékosokat a bántalmazó és a dinamikus harcba.

Adatok
Megjelenés
2008.11.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01552
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Támogatott operációs rendszer:Windows XP / Vista / 7
processzor:Pentium 4 @ 3 GHz / AMD 64 3200+
Memória:512 MB (1 GB Vista esetén)
Merevlemez:8 GB ingyenes
DirectX verzió:DirectX 9.0c
Hang:fedélzeti vagy annál jobb
Grafikus kártya:256 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1600)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu