Weakless

Weakless

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
25,50
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Vezessen két karaktert - az egyiket hallásérzet nélkül, a másikat látásérzet nélkül - egy gyönyörű, organikus, fantáziavilágon keresztül, tele kihívást jelentő rejtvényekkel. Használja ki azokat a rendkívüli készségeket, amelyeket fogyatékosságaik miatt fejlesztettek ki, és tanúja legyen a két figyelemre méltó társ közötti növekvő köteléknek. Az igazi barátság szépsége. A Weakless-ben egyszerre csak egy karaktert irányíthatsz, ami azt jelenti, hogy nem használhatod mindkettőjük érzékeit egyszerre. Emiatt egyedi perspektívát kap arról, hogy mennyire másképp érzékelik a körülöttük lévő világot, és egyúttal hogyan támogatják és kiegészítik egymást a kettő. A siketek lévén a szokásos „nyüzsgés”, örömet okoz a kissé védekező és befelé forduló vakoknak.

Míg Blind viszont nyugalmának erejével gondoskodik a mindenütt jelen lévő siketekről. Keresse meg erősségeit a gyengeségeiben. Világunkban az embereknek, akiknek nincs látásuk vagy hallásuk, gyakran vannak más, élesebb érzékeik. Ugyanez igaz a Weavelingsre is. Fedezze fel hőseinek rendkívüli készségeit, és bizonyítsa be a világ számára, hogy ami mindig gyengeségnek számított, az valóban hatalmas előny lehet. Meseszerű világ. A játék egy csodálatos, jellegzetes tájakkal teli világban játszódik. Az utad izzó gombákkal teli barlangokon, természetes medencéken, elfeledett romokon és még sok minden máson vezet. A rendkívüli világban való utazás arra készteti a Weavelingeket, hogy megtapasztalják életük kalandját, és felfedezzék azt a titokzatos múltat, amely ahhoz vezetett, hogy otthoni fogzásuk a pusztulás szélén áll.

A gyanta az élet forrása. Védje a falut és a Weavelings civilizációját a gyanta állandó áramlásának helyreállításával, a világ minden élőlényének életenergiájával. Mentsd meg a földet az előrenyomuló Rottól. A gyengékben: Kövesse annak a valószínűtlen barátságnak a történetét, amely szótlanul alakul ki a sztoikus Vak és az energikus Süket között; Bepillanthat a siketek vázlatfüzetébe, és egyedülálló betekintést nyerhet arra, hogy mit gondol erről az egész megpróbáltatásról; Lépjen be a Weavelings gyönyörű, organikus, biolumineszcens világába, tele egy letűnt civilizáció kíváncsi életformáival és rejtélyeivel, amelyek feltárásra várnak; Vessen egy pillantást arra a művészi elképzelésre, hogy a látássérült és hallássérült emberek hogyan érzékelik a világot; Legyen részese a nem triviális elbeszéléseknek és az arcade puzzle elemekkel gazdagított kielégítő kutatásnak; Tapasztalja meg a lenyűgöző zenét, amelyet a világ minden tájáról származó hangszerek alkotnak, például a marimba, a rav vast vagy az udu.

 

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2020.03.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Punk Notion
EAN číslo
DIGIX03507