Warhammer: Vermintide 2 (EU)

Warhammer: Vermintide 2 (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,32
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Vermintide visszatért - sötétebb, véresebb és intenzívebb, mint valaha! Warhammer: A Vermintide 2 a kritikusok által elismert Vermintide folytatása. Eljött az idő, hogy újra megvizsgáljuk a heves sújtott Warhammer Fantasy Battles világ apokaliptikus végeiben játszódó heves első személyű szövetkezeti vágási ünnepet, amely zsigeri és úttörő közelharci akciót tartalmaz. 5 hősünk visszatért, hogy még nagyobb fenyegetést vállaljon - egy rosszindulatú és pusztító káosz hadsereg és a rajongó Skaven horda együttes erői. Készüljön fel arra, hogy kihívást jelent, mint még soha, mivel Ön és csapata kétségbeesetten próbálja túlélni a soha véget nem érő támadást. Válasszon 15 különböző karrier közül, másszon fel a tehetségfákra, szabja testre arzenálját, hogy illeszkedjen egyedi játékstílusához, küzdjön végig számtalan lenyűgöző szinten, és hívja ki magát az új Hősi cselekedetek rendszerünkben. A teljes vereség és a győzelem között csak te és szövetségeseid állhatsz. Ha elesik - a Birodalom is.

Válasszon 15 egyedi karrier közül, amelyek mindegyike különböző megjelenéssel, képességekkel, tehetséggel és fegyverrel rendelkezik. A Káosz és Skaven együttes erői vadak és kíméletlenek, és összehangolt csapatmunkára lesz szükség, hogy életben lehessen. Készüljön fel arra, hogy szembenézzen egy páratlan nagyságú fenyegetéssel, amikor a káosz és a skaveni hadsereg sötét egyezményt kötött a világ halálba és pusztulásba merítéséhez. Hőseink különféle formájú és méretű ellenséges harcosok hadaival fognak szembenézni. A Skaven végtelen számával és a Káosz hadsereg brutális erejével kombinálva a hősöknek össze kell állniuk, és harcuknak egyensúlyt kell teremtenie a jó taktikák és a düh között az elképzelhetetlen esélyek leküzdése érdekében.

Tapasztalja meg az egyedi forgatókönyveket és az intenzív próbákat új Heroic Deeds rendszerünkkel - fogyasztható küldetésekkel, amelyek drámai módon megváltoztatják az ellenség összetételét, a szint beállításait, a fegyverhasználatot és a küldetés céljait. Emelje fel hőseit, és másszon fel a választott karrier tehetségfájára, új képességek kibontakoztatásával és az erőteljes felszerelésekhez jutva. Fedezze fel a lélegzetelállító új szintek széles skáláját Helmgartban, a Birodalom bretonniai határát védő erődvárosban és környékén. Minden küldetés végén megfelelő zsákmányokkal - fegyverekkel, fogyasztható küldetésekkel, csecsebecsékkel, kalapokkal, kézműves anyagokkal és egyebekkel - jutalmazzuk meg mindazokat, amelyek a választott karrierre vonatkoznak.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.03.08
Régio
EUROPA
Kiadó
Fatshark
EAN číslo
DIGIX03481