Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
20,49
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tom Clancy's Rainbow Six a következő generációs hardverrel debütál a neves first-person shooter franchise eddigi legdrámaibb részletében. A szivárvány operatív munkatársai Las Vegas kaotikus utcáira vonulnak, miközben a Sin City-ben fokozódó terrorista ostrom azzal fenyeget, hogy a világ terrorizmusát új, ellenőrizhetetlen magasságokba viszik. A globális biztonság jövője egyensúlyban van, amikor harcba száll a klasszikus vegasi helyszínek és környezetek, például a Fremont Street, a Strip és a kaszinók védelmében. Tapasztalja meg Las Vegasot, mint még soha - a forradalmian új generációs technológián keresztül, miközben az óramutató ellen dolgozik, hogy a világ egyik legismertebb városát megsemmisítse.

Új vezető, új csapat - A Rainbow csapat újfajta hősöket nyit meg. Új csapattal jár a felelősség. A taktika NAGYON fontos szerepet játszik a csapat sikereiben, mivel minden tag saját képességekkel rendelkezik: Logan Keller, a csapat vezetője és az újraélesztés szakértője; Michael Walter, nehézfegyverek és bontási szakértő; és Jung Park, nagy hatótávolságú és elektronikai szakember. Különleges megrendelés helye - Tapasztalja meg az osztagalapú realizmus új szintjét, miközben csapattársai, Michael és Jung valós idejű taktikai javaslatokat kínálnak Önnek, például falak betörésével vagy számítógépek feltörésével, mindezt az idővel versenyezve, hogy megtalálják a terrorista sejt szívét .

Megfigyelés - Terv - Támadás - Használjon taktikai tervezést a többutas vegasi környezeteken való manőverezéshez, miközben csúcstechnológiás eszközöket, például kígyóbütyköket használ, hogy stratégiai módon „címkézze meg” a terrorista célpontokat csapattársaival, mielőtt belépne a szobába. Készüljön fel a játékon belüli merülés új szintjére valós idejű missziós tájékoztatókkal, mindezt az eddigi legintenzívebb harc közepette. Fejlett játékanimációk - Mozgásban rögzített támadási és visszafogási technikák, mint például a gyors kötéllel, rappeléssel, ablakba való belépés, vakfedél tűzzel és egyebekkel. Mindezt egy tapasztalt hollywoodi animációs szakértő örökítette meg.

Következő generációs mesterséges intelligencia - A következő generációs technológia magasabb szintű mesterséges intelligenciát hoz a Rainbow Six-be. Amint túljut a morgásokon és közelebb kerül a terrorista sejt központjához, találkozjon holtabb, képzettebb ellenségekkel, akik csoportként működnek együtt, hogy ellensúlyozzák minden tettét. Testreszabható többjátékos élmény - Készítsen saját multiplayer karaktert, amely online játék közben fejlődik, új felszereléseket és eredményeket nyithat ki menet közben. Az Ubisoft Montreal visszatér - a Rainbow Six visszatért a Ubisoft montreali stúdiójának kezébe, a díjnyertes és nagy elismerést elért Rainbow Six 3 alkotóinak.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2006.12.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03391