Tom Clancy's The Division - Weapon Skins DLC

Tom Clancy's The Division - Weapon Skins DLC

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,25
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:

-Tom Clancy's The Division

-Tom Clancy's The Division: Random Weapon Skin

Tom Clancy The Division: Random Weapon Skin - aktiválásakor véletlenszerű fegyver skin-t kapsz játék közben.

Pusztító járvány söpört végig New York Cityn, és egyesével az alapvető szolgáltatások kudarcot vallanak. Napok alatt, élelmiszer és víz nélkül, a társadalom káoszba omlik. Aktiválódik a Divízió, az önállóan támogatott taktikai ügynökök osztályozott egysége. A közönségesnek tűnő életet élik közöttünk. A hadosztály részlegének ügynökei kiképzettek a parancsnokságtól független működésre, mivel minden más kudarcot vall. A társadalom bukásának megakadályozása érdekében az ügynökök egy epikus összeesküvés fogságába esnek, és kénytelenek nemcsak az ember által előidézett vírus, hanem a mögötte állók növekvő fenyegetése ellen is küzdeni.

Amikor minden összeomlik, megkezdődik a küldetésed. Teljes bontás Törékeny és összetett világban élünk, egymástól függő rendszerek hálójában, amelyekre minden nap támaszkodunk. Ha az egyik kudarcot vall, mások követik, halálos dominóhatást keltve, amely napok alatt megbéníthatja a társadalmat. Tom Clancy The Division ™ című művében merüljön el egy ijesztően kaotikus és pusztított New York Cityben, ahol minden kudarcot vallott. A divízió ügynökeként a rend helyreállítása, más ügynökökkel való együttműködés és New York visszavétele a feladata. A Clancy sorozat új felvétele Üdvözöljük az online, nyílt világú RPG-élményben, ahol a feltárás és a játékosok fejlődése elengedhetetlen.

Használja képességeit, fegyvereit és eszeit a harcban. Játsszon kitartó és dinamikus környezetben, amely egyesíti a Tom Clancy ™ sorozat alapvető hitelességét és taktikai döntéseit, az RPG-műveleteket, a kereskedést és még sok minden mást. 100% -ban szociális Összejöjjön a szövetkezetben lévő barátaival, ugorjon be és ugorjon bármikor, és vegyes képességeit használja fel a válság leküzdésére, a vírus forrásainak kivizsgálására és minden fenyegetés elhárítására ... Még a saját polgáraira is. Zökkenőmentesen vegyen részt a PvP-ben, a játékosok közötti kereskedelemben, és éljen át olyan feszültséget okozó forgatókönyveket, amelyekben bárhonnan és bárki veszélyt jelenthet.

Az új, a következő generációs konzolokra szabott Snowdrop ™ játékmotor által működtetett Tom Clancy The Division teljesen új játékminőséget ér el. A Hóvirág teljes mértékben kihasználja az új konzolokat, dinamikus globális megvilágítással, lenyűgöző eljárási rombolással, és őrületes részletgazdagsággal és vizuális effektekkel. Készülj fel, és éld meg a saját kalandodat A The Division részeként használja ki a legmodernebb technológiát: hálózatos és prototípusú egyaránt. Zsákmányoljon bukott ellenségeket és készítsen új, továbbfejlesztett felszerelést Teljesen testreszabhatja a táskáját, az ügynökök egyetlen készletét összeomlás esetén, és az okosórájával folyamatosan kommunikáljon a többi ügynökkel.

Testreszabhatja ügynökét több ezer fegyvertípussal, készségkombinációval, felszereléssel és még sok minden mással. A meghozott döntések elősegíthetik a gyógyulást, vagy mélyebb káoszba meríthetik a várost. Forradalmi társ játék Csatlakozzon barátaihoz okostelefonján vagy táblagépén, valós idejű játékban, exkluzív karakterekkel. Az alkalmazás madártávlatból képet ad a csatatérről, képes támadni az ellenséget, és célpontokat helyezhet szövetségeseihez, vagy javíthatja képességeiket.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.08.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03370