Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 4 Ultimate Edition

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 4 Ultimate Edition

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
53,82
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Szerezd meg a közelgő 8 operátort és még többet a 4. évfolyammal! Vásárold meg, és megkapod a Volcano Signature fegyver skin-t.

A Year 4 Pass használatával egyéves VIP prémium tagsághoz juthat, amely a következőket tartalmazza: 

- 8 fejfedő és egyenruha

- R6 varázsa

- 600 R6 kredit VIP PÉNZEK

- 7 napos korai hozzáférés minden évszak új üzemeltetőihez.

- 10% kedvezmény a játékon belüli boltban 

- 5% -os hírneves lendület

- 0,3% Alpha Pack Boost

Tom Clancy Rainbow Six Siege című filmje az elismert first-person shooter franchise készülő része, amelyet a híres Ubisoft Montreal stúdió fejlesztett ki. Tom Clancy Rainbow Six Siege meghívja a játékosokat, hogy sajátítsák el a rombolás művészetét. A tapasztalatok középpontjában az intenzív közeli konfrontációk, a magas letalitás, a taktika, a csapatjáték és a robbanékony cselekedetek állnak.

A játékmenet új mércét állít az intenzív tűzharcok és a szakértői stratégia számára a Tom Clancy's Rainbow Six játékok korábbi gazdag örökségében.

Jellemzők:

A Rainbow Six-ben először a játékosok ostromokkal vesznek részt, egy vadonatúj támadási stílusban. Az ellenségeknek most megvannak az eszközei, hogy környezetüket erőddé alakítsák: csapdába ejthetik, megerősíthetik és védelmi rendszereket hozhatnak létre, hogy megakadályozzák a Rainbow csapatok általi megsértését.

A kihívásnak való megfelelés érdekében a játékosok olyan szintű szabadsággal bírnak, mint bármelyik korábbi Rainbow Six játék. A taktikai térképeket, a megfigyelő drónokat és az új rappel rendszert ötvözve a Rainbow csapatoknak minden eddiginél több lehetőségük van ezeknek a helyzeteknek a megtervezésére, megtámadására és terjesztésére.

TERRORISTA ELLENŐRZŐ EGYSÉGEK - A terroristaellenes operátorokat arra képzik ki, hogy sebészeti pontossággal kezeljék az extrém helyzeteket, például a túszmentést. "Kis hatótávolságú" szakemberekként képzésük a beltéri környezetre összpontosul. Szoros formációkban tevékenykedve a közelharc, a bontás és az összehangolt támadások szakértői.

A Rainbow Six Siege operátorokat a világ legismertebb öt CTU-jából érkezik: a brit SAS-ból, az amerikai SWAT-ból, a francia GIGN-ből, a német GSG9-ből és az orosz SPETSNAZ-ból. Ezek az üzemeltetők olyan szakemberek, akik saját szakértelmükkel rendelkeznek az ostrom műveletek terén. Mindegyiknek megvan a maga egyedi személyisége és különlegessége.

Néhányan a támadásra összpontosítanak, ahol mások védelemorientáltak. Kombinálhatók ugyanazon a csapaton belül új csapatstratégiák létrehozásához.

A pusztítás az ostrom játék középpontjában áll. A játékosoknak ma már példátlan képességük van a környezetek megsemmisítésére. A falak összetörhetnek, új tűzvonalak nyílhatnak, a mennyezet és a padló pedig megtörhető, új hozzáférési pontokat hozva létre. A környezetben minden reálisan, dinamikusan és egyedileg reagál az Ön által használt golyók mérete és kaliberje, illetve a beállított robbanóanyagok mennyisége alapján. A Rainbow Six Siege-ben a rombolás értelmes, és annak elsajátítása gyakran a győzelem kulcsa.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.11.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03356