Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint (Ultimate Edition)

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint (Ultimate Edition)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
40,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Most Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint-ja az ellenséges vonalak mögé szorult Elite amerikai különleges műveleti egység, a Ghosts csizmájába helyez. Ezúttal nincs tájékoztató. Minden kapcsolat megszakadt Auroával. Ebben a szigetcsoportban található a Skell Technology, egy csúcstechnológiai vállalat.

Az egységeddel odaküldenek egy újraküldési misszióra, de a helikoptereidet lelőtték: a Skell Tech rossz kezekbe került. A Wolves, egy halálos volt amerikai katonai egység, aki gazemberré vált, átvette a szigetet. A volt fegyvertestvéred, Cole D. Walker ezredes vezetésével átprogramozták Skell drónjait gyilkológépekké, és készek használni őket, függetlenül a veszteségektől.

Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint egy sokszínű, ellenséges és titokzatos nyitott világban játszódó katonai lövöldözős játék, amelyet teljesen egyedül vagy négyszereplős szövetkezetben játszhatsz. Sérülten, támogatás nélkül és az ex-szellemek vadászatával küzdenie kell a túlélésért, miközben elveszett az Aurorában. Válassza ki a megfelelő szövetségeket, és döntse el, hogyan szüntesse meg legkeményebb ellenségét.

Fedezze fel a titokzatos és sokszínű szigetcsoportot - Fedezze fel a Szilícium-völgyi Skell Technology óriásának otthont adó Auroát mind a terepen, mind a terepen, a levegőben, a szárazföldön és a tengeren. Merüljön el egy titokzatos helyen, ahol az építészetileg legfejlettebb épületek találkoznak a legvadabb és legszelídítetlenebb természettel.

A legmagasabb fjordoktól és havas csúcsoktól kezdve a legmélyebb mocsarakig találkozzon különböző csoportokkal - a Skellertől a Homesteadersen át a Outcastsig -, amelyek megpróbálják megállítani küldetését. Mi történt Jace Skell-lel? Ki húzza a húrokat? Fedezze fel az igazságot, és állítsa le a fenyegetést!

Szembesülj legkeményebb ellenségeiddel, a Farkasokkal, egy olyan halálos amerikai volt katonai egységgel, aki szélhámos lett, és készen áll a leghatékonyabb gyilkológépek használatára, hogy lerombolja Önt. A Farkasok régen te voltál. Ugyanaz a képzés és tapasztalat van, mint neked. Foglalták az Auroa-szigetcsoportot, átvették az irányítást a sziget legfontosabb erőforrásai: a drónok felett.

És őket a volt fegyvertestvéred, Cole D. Walker ezredes vezeti, így nem marad más dolgod, mint szembenézni korábbi csapattársaddal. Éld egy ellenséges vonalak mögött rekedt igazi szellem életét - Teszteld túlélési képességeidet és alkalmazkodj Auroa változatos terepeihez. A meredek lejtők, a felhalmozódó sérülések és a fáradtság jelentenek új kihívásokat az Ön számára.

Rendezzen tábort csapattársaival, kezelje felszerelését, osztályát és fegyvereit a bivakában, és finomítsa a stratégiákat. Ha csatában sebesül meg, akkor a fedél biztonságába kell kúsznia, hogy meggyógyítsa magát, vagy ha egy csapattárs lemegy, akkor fel kell vennie őket, és biztonságos helyre kell vinniük, mielőtt kezelné sérüléseiket.

Használjon olyan új eszközöket, mint a mini-drone, amelyek lehetővé teszik, hogy több célt is szinkronizáljon, akár egyjátékosban is. Testreszabhatja szellemét, és megtapasztalhatja a teljes megközelítési szabadságot - Készítse el karakterét, és válasszon ezer testreszabási kombináció közül a tökéletes szellem létrehozásához.

Szerezzen be anyagokat a világból, készítsen és frissítsen fegyvereit többféle rögzítési lehetőséggel, és testre szabhatja felszerelését annak érdekében, hogy a Ghostját bármilyen helyzethez igazítsa és a játékstílusához igazítsa. Kísérletezzen egy vadonatúj osztályrendszerrel, hogy több módot kínáljon ellenségeinek legyőzésére. Mesterlövészt szeretnél játszani? Különleges lőszert kaphatsz, amely nagyobb hatótávolságot és pontosságot biztosít. Lopakodva is játszhat a Panther osztályával, és füstbomba segítségével el tud kerülni ellenségeitől. Tom Clancy Ghost Recon töréspontja a választásodról szól, a szórakozás módjáról.

Tom Clancy Ghost Recon Breakpointja valóban közösségi élmény. Keresse meg barátait az új Social Hub-ban, játssza együtt a kampányt, vagy lépjen be egy PvP-arénába, hogy intenzív 4v4-es meccset vállalhasson. A kaland nem áll meg itt! A játékot rendszeresen frissítik és támogatják évekkel az indulás után. Az új történetívek folyamatosan bővítik a történetet, folyamatosan új funkciókat adnak hozzá, és új osztályok és játéklehetőségek állnak a játékosok rendelkezésére, valamint események és egy vadonatúj típusú végjáték-tartalom.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.10.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03336