Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition (EU)

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
45,35
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:

alapjáték

1. év bérlet

Ultimate Pack

 

Most Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint-ja az ellenséges vonalak mögött rekedt amerikai Elite Special Operation Unit, a Ghosts csizmájába teszi. Ezúttal nincs tájékoztató. Minden kapcsolat megszakadt Auroával. Ebben a szigetcsoportban található a Skell Technology, egy csúcstechnológiai vállalat. Az egységeddel odaküldenek egy újraküldési misszióra, de a helikoptereidet lelőtték: a Skell Tech rossz kezekbe került.

A Wolves, egy halálos volt amerikai katonai egység, aki gazemberré vált, átvette a szigetet. A volt fegyvertestvéred, Cole D. Walker ezredes vezetésével átprogramozták Skell drónjait gyilkológépekké, és készek használni őket, függetlenül a veszteségektől. Tom Clancy Ghost Recon Breakpointja egy sokszínű, ellenséges és titokzatos nyitott világban játszódó katonai lövöldözős játék, amelyet egyedül vagy négyszereplős szövetkezetben játszhat.

Sérülten, támogatás nélkül és az ex-szellemek vadászatával küzdenie kell azért, hogy túlélje, miközben elveszett az Aurorában. Válassza ki a megfelelő szövetségeket, és döntse el, hogyan szüntesse meg legkeményebb ellenségét. Jellemzők Fedezze fel a titokzatos és sokszínű szigetcsoportot - Fedezze fel a Szilícium-völgyi Skell Technology óriásának otthont adó Auroát mind a terepen, mind a terepen, a levegőben, a szárazföldön és a tengeren.

Merüljön el egy titokzatos helyen, ahol az építészetileg legfejlettebb épületek találkoznak a legvadabb és legszelídítetlenebb természettel. A legmagasabb fjordoktól és havas csúcsoktól kezdve a legmélyebb mocsarakig találkozzon különböző csoportokkal - a Skellertől a Homesteadersen át a Outcastsig -, amelyek megpróbálják megállítani küldetését. Mi történt Jace Skell-lel? Ki feszíti a húrokat? Fedezze fel az igazságot, és állítsa le a fenyegetést!

Szembesülj legkeményebb ellenségeiddel, a Farkasokkal, egy olyan halálos amerikai volt katonai egységgel, aki szélhámos lett, és készen áll a leghatékonyabb gyilkológépek használatára, hogy lerombolja Önt. A Farkasok régen te voltál. Ugyanaz a képzés és tapasztalat van, mint neked. Foglalták az Auroa-szigetcsoportot, átvették az irányítást a sziget legfontosabb erőforrásai: a drónok felett.

Cole D. Walker ezredes vezeti, így nem marad más dolgod, mint szembenézni korábbi csapattársaddal. Éld egy ellenséges vonalak mögött rekedt igazi szellem életét - Teszteld túlélési képességeidet és alkalmazkodj Auroa változatos terepeihez. A meredek lejtők, a felhalmozódó sérülések és a fáradtság jelentenek új kihívásokat az Ön számára.

Készítsen tábort csapattársaival, kezelje felszerelését, osztályát és fegyvereit a bivakában, és finomítsa a stratégiáit. Ha csatában sebesül meg, akkor a fedél biztonságába kell kúsznia, hogy meggyógyítsa magát, vagy ha egy csapattárs lemegy, akkor fel kell vennie őket, és biztonságos helyre kell vinniük, mielőtt kezelné sérüléseiket. Használjon olyan új eszközöket, mint a mini-drone, amelyek lehetővé teszik, hogy több célt is szinkronizáljon, akár egyjátékosban is.

Készítse el karakterét, és válasszon ezer testreszabási kombináció közül a tökéletes szellem létrehozásához. Szerezzen be anyagokat a világból, készítsen és fejlesszen fegyvereit többféle rögzítési lehetőséggel, és testre szabhatja felszerelését annak érdekében, hogy a Ghostját bármilyen helyzethez igazítsa és a játékstílusához igazítsa.

Kísérletezzen egy vadonatúj osztályrendszerrel, hogy több módot kínáljon ellenségeinek legyőzésére. Támadást akarsz játszani? Dühönghet. Mesterlövészt szeretnél játszani? Különleges lőszert kaphat, amely nagyobb hatótávolságot és pontosságot biztosít. Lopakodva is játszhat a Panther osztályával, és füstbomba segítségével el tud kerülni ellenségeitől.

Tom Clancy Ghost Recon töréspontja a választásodról szól, a szórakozás módjáról. Élvezze a valóban társadalmi élményt megosztott progresszióval és a kategóriájában legjobb végjáték-tartalommal - Bárhogy is döntene, Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint-jában mindig ugyanaz a karakter marad: ugyanaz a testreszabás, ugyanazok a készségek és ugyanazok a fegyverek.

Megőrzi és javítja fejlődését mind a PvE, mind a PvP tapasztalatainkon keresztül. Tom Clancy Ghost Recon Breakpointja szintén valóban társadalmi élmény. Keresse meg barátait az új Social Hub-ban, játssza együtt a kampányt, vagy lépjen be egy PvP-arénába, hogy intenzív 4v4-es meccset vállalhasson.

A kaland nem áll meg itt! A játékot rendszeresen frissítik és támogatják évekkel az indulás után. Az új történetívek folyamatosan bővítik a történetet, folyamatosan új funkciókat adnak hozzá, és új osztályok és játéklehetőségek állnak a játékosok rendelkezésére.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.10.04
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03321