The Sims 4 - Island Living DLC

The Sims 4 - Island Living DLC

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
30,57
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel a napsütés, homok és végtelen szórakozás világát, miközben simjei saját paradicsomukat készítik a The Sims ™ 4 Island Living-ben.

Ölelje át a hagyományokat, hordjon egyedi ruhákat, vagy kortyoljon egy könnyed italt. Ez mind része Sulani-sziget életének. 

Dőljön hátra és pihenjen - Üdvözöljük Sulaniban.

Induljon el a szigetről kenuval a csillogó vizen, ússzon kedve szerint, és fedezze fel a vízi járműveket. Építsen egy látványos homokvárat, fogjon meg néhány sugarat, és találkozzon még egy sellővel is!

Legyen természetvédő, tisztítsa meg a strandokat, és nézze meg, ahogyan simjei virágoznak az egész szigeten. Hajtson a hullámokba horgász- vagy búvárkodási pályafutása során, vagy váljon életmentővé, hogy biztonságban tartsa a helyieket a nap alatt.

A simek páratlan munkát végezhetnek, vagy halászhatnak a következő étkezéshez. Vegyen részt a helyi kultúrában - A hagyomány mélyen fut Sulani-ban, és a simjei megtapasztalhatják mindazt, amit kínál. Merüljön el a simek újdonsült életmódjukban úgy, hogy részt vesznek egy pit barbecue rendezvényen, megismerik a helyi folklórt, megkóstolják a trópusi finomságokat és beszélgetnek a sziget őseivel.

Rázza fel a sziget hangulatát - A Sims trópusi ruhába öltözik, nap, homok és hullámok ihlette. Vagy készüljön fel olyan vízi tevékenységekre, mint a sznorkelezés és az úszás. Díszítsen egy rusztikus oázist otthoni tárgyakkal, és lazítson a tiki bárban. Minden hideg (kivéve az alkalmi leégést), amikor szigeten él.

Údajov
Műfaj
Szimulátor
Megjelenés
2019.06.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIX03231