The Sims 4 (EU)

The Sims 4 (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,11
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Sims 4 a várva várt életszimulációs játék, amely lehetővé teszi, hogy az élettel úgy játsszon, mint még soha. Készítsen intelligenciával és érzelmekkel új simeket, akiknek minden cselekedetét informálják és befolyásolják interakcióik és érzelmi állapotaik. Tapasztalja meg az összes új, intuitív és szórakoztató kreatív eszközt. Alakítsa meg simeit a Create A Sim-ben, és egyedi tapintásokat építsen a tapintható szobabázisú Build Mode segítségével. Dinamikus, érzelmekben gazdag játékmenet segítségével irányítsd simeid elméjét, testét és szívét, és életre keltsd történeteidet.

Jellemzők

Új simek  - intelligensebb, relativabb és érzelmileg gazdagabb simek létrehozása és irányítása.

Intelligencia  - Simjeid minden eddiginél természetesebben mozognak és cselekszenek, a többfeladatos feladattól kezdve az érzelmeik járás útján történő kifejezéséig. Válassza ki simjeinek személyiségét, válassza ki törekvéseiket, és fedezze fel egész életen át tartó céljaik mélységét simjeinek gondolatai, társadalmi készségei, karrierje és emlékei révén.

Érzelmi mélység  - Sims először érzi és fejezi ki az érzelmeket. A simid sokféle érzelmi állapotot és mélységet tapasztalhatnak meg, és más simek, cselekedetek, események, emlékek, vagy akár a választott ruházat és tárgyak befolyásolhatják őket. Az érzelmek nagyobb választékot kínálnak azáltal, hogy lehetőséget kínálnak arra, hogy még több lehetőséggel gazdagabb történeteket alkossanak.

Új kreatív eszközök  - hozzon létre egy simet, és a Build hatékonyabb, intuitívabb és szórakoztatóbb, mint valaha. Önnek szabadon simulhat simán tapintható pontossággal. Könnyedén építheti álmai otthonát a teljesen új helyiségalapú Építési mód segítségével.

Élénk környékek  - Válasszon ragyogó és sokféle tétel közül, ahol simjei élhetnek. Az élénk látvány életre kelti simjeinek otthonát.

Gazdag jutalmak  - Keressen új tárgyakat, ruhákat és tulajdonságokat események befejezésével, gyűjtők felfedezésével és az eredmények feloldásával.

Oszd meg alkotásaidat  - oszd meg simeid háztartásait barátaiddal és a közösséggel. Töltse le a közösségi alkotásokat egy teljesen új megjelenés érdekében.

Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2014.09.04
Régio
EUROPA
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIX03224