The Evil Within

The Evil Within

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,60
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Resident Evil sorozat magjának készítője és a Tango Gameworks által készített The Evil Within elhozza számodra a túlélés igazi horrorisztikus jelentését. A minőségi környezet, a szorongás és a bonyolult történet egyesül ebben a játékban, amely által olyan lendület jön létre, ami nagy feszültséggel járó játékélményt hoz létre. A rendelkezésedre álló erőforrásokkal küzdesz a túlélés érdekében, miközben megtapasztalod a félelmet és a horrort.

Ismeretlen veszélyek várnak egy bizonytalan világban, ahol a folyosók, a falak, az ajtók és egész épületek valós időben változnak és a fenyegetések bárhol és bármikor megjelenhetnek. A tiszta túlélési horror játékélmény visszatér, köszönhetően Shinji Mikaminak, akit a horror apjának is neveznek. A feszültség és a szorongás egyre magasabbra hág majd, miközben felfedezed a játék világát.

Tapasztald meg a zavaró valóságot, miközben megpróbálsz megszabadulni az elhajlott valóságtól, amelyek csak a legszörnyűbb világokban létezhetnek. Le kell győznöd a rettegést és a félelmet, hogy megtapasztald az izgalmat. Nézz szembe a borzalmakkal és csapdákkal, miközben azért küzdesz, hogy túlélj.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.10.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bethesda
EAN číslo
DIGIX03197