Tekken 7 (EU)

Tekken 7 (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16,45
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Tekken 7 egy verekedős játék, amit a Bandai Namco Entertainment fejlesztett és adott ki 2015 március 18-án.A legendás verekedős játék visszatér a legújabb és legnagyobb részével, ami valaha is piacra került, a Tekken 7-el. Ezúttal a nagyszerű Unreal Engine-t felhasználva, új magasságokba emeli a Tekken nevet.

Old meg a problémákat saját magad, ebben az árkád stílusú verekedős játékban, ami dugig van mindenféle harci kombóval, új mechanizmusokkal, amik a Tekken 7-ben debütáltak. A játék egy új mechanizmust használ, aminek neve Rage Art, aminek megfelelő használata erősebb ütéseket eredményez.

Egy másik új mechanizmus, a Power Crush segítségével, időnként egyszerűen figyelmen kívül hagyhatjuk, hogy épp csépelnek és szépen felépíthetjük a kombónkat, függetlenül attól, hogy az ellenfelünk épp mit csinál. A sérüléseket továbbra is elszenvedjük, de ha jó kombót építünk fel ez idő alatt, akkor megtérülhet nekünk a belefektetett energia.

Játszhatunk a klasszikus árkád stílusban, miközben egyre nehezebb ellenfeleket kapunk, de akár kimehetünk a virtuális térbe is, hogy új és méltó ellenfeleket találhassunk. A Tekken 7 teljes mértékben támogatja az online játékot, továbbá a harcosaink testreszabását is a meccsek kezdete előtt, csak hogy vigyünk valamit saját magunkból is a harcba.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Sport
Megjelenés
2017.06.01
Régio
EUROPA
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
EAN číslo
DIGIX03129